De Eerste Gebruikerstestdagen
9 augustus 2022

Op 16, 21 en 23 juni hebben wij de testdagen georganiseerd. Op de testdagen kreeg een 30-tal gebruikers van Promedico-VDF de mogelijkheid om als eerste het nieuwe platform te testen en hun mening te geven. Alle uitgenodigden waren afkomstig van praktijken die aangaven in een vroeg stadium over te willen naar het nieuwe HIS in combinatie met APRO.

We hebben een mix van huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners en praktijkmanagers uitgenodigd. Zo krijgen wij feedback vanuit alle disciplines binnen de huisartsenpraktijk.

Apotheekhoudende huisartsen gaan als eerste gebruik maken van de nieuwe platformoplossing. De focus ligt op meer eenvoud, logica en efficiency in je werk, door de combinatie van APRO en de huisartsenfunctionaliteiten die op hetzelfde platform ontwikkeld zijn. De route voor de huisartsenpraktijk is natuurlijk de volgende stap.

De eerste testdagen zitten er op. Als terugblik hierop hebben we een magazine gemaakt. Hierin lees je meer over de testdagen, de meningen van de testers en zie je meer van het nieuwe platform. Download het magazine hieronder.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.