De Eerste Gebruikerstestdagen
9 aug, 2022

Op 16, 21 en 23 juni hebben wij de testdagen georganiseerd. Op de testdagen kreeg een 30-tal gebruikers van Promedico-VDF de mogelijkheid om als eerste het nieuwe platform te testen en hun mening te geven. Alle uitgenodigden waren afkomstig van praktijken die aangaven in een vroeg stadium over te willen naar het nieuwe HIS in combinatie met APRO.

We hebben een mix van huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners en praktijkmanagers uitgenodigd. Zo krijgen wij feedback vanuit alle disciplines binnen de huisartsenpraktijk.

Apotheekhoudende huisartsen gaan als eerste gebruik maken van de nieuwe platformoplossing. De focus ligt op meer eenvoud, logica en efficiency in je werk, door de combinatie van APRO en de huisartsenfunctionaliteiten die op hetzelfde platform ontwikkeld zijn. De route voor de huisartsenpraktijk is natuurlijk de volgende stap.

De eerste testdagen zitten er op. Als terugblik hierop hebben we een magazine gemaakt. Hierin lees je meer over de testdagen, de meningen van de testers en zie je meer van het nieuwe platform. Download het magazine hieronder.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.