De rebranding van APRO
26 januari 2023

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het Sanday-platform. Zo verandert in het 2e kwartaal van dit jaar de naam van APRO naar Sanday en krijgt de software een make-over naar de Sanday-stijl. Wil je weten waarom we APRO in een nieuw jasje steken, of wat er voor jou anders wordt? Dan ben je hier op de juiste plek. 

APRO, voorloper van Sanday

Het zal je niet zijn ontgaan dat we een nieuw platform ontwikkelen, genaamd Sanday. Met dit platform willen we alle zorgprofessionals in de eerstelijnszorg naadloos met elkaar verbinden. Op dit moment is de eerste praktijk al live met de functionaliteiten voor huisartsen! 

APRO was de voorloper van het platform. Daar worden nu de nieuwe huisartsfunctionaliteiten aan toegevoegd. Samen noemen wij dit platform: Sanday! Dat betekent dat de naam APRO zal verdwijnen. 

Wat gaat er voor mij veranderen?

Voor nu, weinig. Wel verandert de naam APRO in het 2e kwartaal naar Sanday. Later in het jaar veranderen we alle kleuren naar de Sanday-stijl. Zo stralen we nog beter uit dat we samen één zijn. 

Gelukkig blijft er ook een hoop hetzelfde: je blijft bijvoorbeeld iedere 5-6 weken genieten van een nieuwe release waarin je nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen terugvindt! 

Wat heb ik hieraan?

Alle zorgprofessionals die met Sanday werken, werken in de toekomst met z’n allen op hetzelfde platform. Daarom kan je straks moeiteloos met je collega’s van de eerstelijnszorg communiceren! Samenwerken op één platform betekent ook dat wij uiteindelijk maar één platform gaan onderhouden. Daarom hoeven we bijvoorbeeld wet- en regelgeving ook maar één keer te ontwikkelen. Dat betekent: meer tijd voor ons om toffe nieuwe features te bouwen voor jou.  

Met het platform Sanday maken we de zorg zo elke dag een beetje beter. Je werkt er straks iedere dag mee, dus laat het dan ook écht het verschil maken. Daar zorgen we als digitale zorgverbinders voor. Elke dag weer.  

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Houd dan de socials in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar marketing@sanday.com! 

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.