Directiewijziging Promedico Groep
17 jan, 2020

In goed onderling overleg is besloten dat Mark Verheijen per 1 april 2020 terugtreedt als CEO van Promedico Groep. Gijs van der Wielen zal vanaf die datum zijn taken overnemen en is dan het enige directielid. Naast Gijs van der Wielen bestaat het bestuur uit Egbert Greving (voorzitter), Leo van Rooijen, Koen Smulders en Louis Witte. Mark Verheijen zal tot 1 april 2020 in toenemende mate zijn taken overdragen.

Promedico Groep is onder de leiding van Mark Verheijen uitgegroeid tot de organisatie die het nu is. De afgelopen twee jaar heeft hij verschillende wijzigingen doorgevoerd die noodzakelijk waren voor de groei van de organisatie.

“We zijn Mark Verheijen zeer erkentelijk voor de rol die hij de afgelopen jaren bij Promedico heeft vervuld. Hij heeft belangrijke stappen gezet waardoor de organisatie staat en klaar is voor een volgende fase. Wij wensen hem nu alvast veel succes bij het vervolg van zijn carrière.”, zegt Egbert Greving, voorzitter Bestuursraad van Promedico Groep.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Egbert Greving (Voorzitter Bestuursraad van Promedico Groep) via communicatie@promedico.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...