Directiewijziging Promedico Groep
17 januari 2020

In goed onderling overleg is besloten dat Mark Verheijen per 1 april 2020 terugtreedt als CEO van Promedico Groep. Gijs van der Wielen zal vanaf die datum zijn taken overnemen en is dan het enige directielid. Naast Gijs van der Wielen bestaat het bestuur uit Egbert Greving (voorzitter), Leo van Rooijen, Koen Smulders en Louis Witte. Mark Verheijen zal tot 1 april 2020 in toenemende mate zijn taken overdragen.

Promedico Groep is onder de leiding van Mark Verheijen uitgegroeid tot de organisatie die het nu is. De afgelopen twee jaar heeft hij verschillende wijzigingen doorgevoerd die noodzakelijk waren voor de groei van de organisatie.

“We zijn Mark Verheijen zeer erkentelijk voor de rol die hij de afgelopen jaren bij Promedico heeft vervuld. Hij heeft belangrijke stappen gezet waardoor de organisatie staat en klaar is voor een volgende fase. Wij wensen hem nu alvast veel succes bij het vervolg van zijn carrière.”, zegt Egbert Greving, voorzitter Bestuursraad van Promedico Groep.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Egbert Greving (Voorzitter Bestuursraad van Promedico Groep) via communicatie@promedico.nl

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.