E-health voornemens voor 2019
19 dec, 2018

Zet met Promedico een grote stap op het gebied van e-health en zelfzorg voor patiënten

Het afgelopen jaar hebben we veel bereikt op het gebied van e-health en digitale zorginnovatie. Van ons nieuwe ZelfZorg platform (PGO), tot de ontwikkeling, samen met Pharmeon, van de bijbehorende Uw Zorg online app. Hiermee gaan we u helpen uw praktijk en zorggroep verder te digitaliseren. Denk hierbij aan het voorbereiden van uw consult met behulp van digitale vragenlijsten of uw patiënten die zelfstandig streefwaarden monitoren. 2019 wordt het jaar van op een open en innovatieve manier (online) werken en communiceren met patiënten.

Kom langs tijdens de e-healthweek 2019

Op 23 januari 2019 kunt u ons bezoeken tijdens de Uw Zorg online challenge. Tijdens het congres presenteren we welke functionaliteiten u aan patiënten kunt gaan aanbieden, delen we de bevindingen uit onze eerste pilots en onze concrete plannen voor het komend jaar.

Ook geven we een workshop over het werken met de Uw Zorg online App van Promedico en Pharmeon, kunt u zich opgeven voor een demonstratie van Promedico’s ehealthservices en kunt u ons bezoeken op onze stand.

Tijdens het congres kunt u zich verder laten inspireren door de sprekers of u kennis verbreden tijdens een verdiepingssessie. Van een update door LHV, InEen en NHG over het OPEN programma (online dossierinzage per 2020), tot Herko Wegter en Aty de Ruiter uit de regio Zorg4Zeist waar ruim 20 Promedico praktijken samen succesvol één regionaal digitaal kanaal creëerden voor hun patiënten: het programma is ook dit jaar weer veelzijdig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...