Egbert Greving treedt af als bestuursvoorzitter van de Promedico Groep B.V.
6 jan, 2022
Wijziging samenstelling bestuur
Afgelopen 1 oktober heeft Egbert Greving afscheid genomen van het bestuur van de Promedico Groep. De reden voor het vertrek is zijn nieuwe aanstelling als ledencommissaris binnen de Raad van Commissarissen van Mosadex.

Met positieve energie heeft Egbert zich de afgelopen 2 jaar ingezet als bestuursvoorzitter. Zijn visie, persoonlijke betrokkenheid en bestuurlijke kwaliteiten zijn van grote betekenis geweest en hebben sterk bijgedragen aan de huidige positie van de onderneming.

Nieuwe bestuursvoorzitter
Koen Smulders heeft de voorzittersrol overgenomen. Binnenkort hopen wij u aan een nieuwe bestuurder voor te kunnen stellen.

Woord van dank
Het bestuur en de aandeelhouders bedanken Egbert voor zijn inzet als voorzitter van de Groep. We gaan hem niet uit het oog verliezen, hij heeft aangegeven zich in de toekomst prominent in te blijven zetten voor de groeiende en bloeiende organisatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...