Egbert Greving treedt af als bestuursvoorzitter van de Promedico Groep B.V.
6 januari 2022
Wijziging samenstelling bestuur
Afgelopen 1 oktober heeft Egbert Greving afscheid genomen van het bestuur van de Promedico Groep. De reden voor het vertrek is zijn nieuwe aanstelling als ledencommissaris binnen de Raad van Commissarissen van Mosadex.

Met positieve energie heeft Egbert zich de afgelopen 2 jaar ingezet als bestuursvoorzitter. Zijn visie, persoonlijke betrokkenheid en bestuurlijke kwaliteiten zijn van grote betekenis geweest en hebben sterk bijgedragen aan de huidige positie van de onderneming.

Nieuwe bestuursvoorzitter
Koen Smulders heeft de voorzittersrol overgenomen. Binnenkort hopen wij u aan een nieuwe bestuurder voor te kunnen stellen.

Woord van dank
Het bestuur en de aandeelhouders bedanken Egbert voor zijn inzet als voorzitter van de Groep. We gaan hem niet uit het oog verliezen, hij heeft aangegeven zich in de toekomst prominent in te blijven zetten voor de groeiende en bloeiende organisatie.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.