eHealth een hulpmiddel in deze tijd
23 mrt, 2020

Kiest u nu voor het patiëntportaal, dan sluiten we u snel aan

Het coronavirus houdt heel Nederland in zijn greep. Sinds de uitbraak is de dagelijkse gang van zaken waarschijnlijk ook bij u in de  veranderd. En de kans is groot dat dit nog even zo blijft. Toch wilt u wel in contact blijven met uw patiënten en ze de zorg bieden die nodig en veilig is.

Een patiëntportaal ondersteunt u bij het verlenen van zorg op afstand. Patiënten kunnen niet alleen online afspraken maken en herhaalmedicatie aanvragen, ze kunnen ook e-consulten regelen. Hierdoor blijft u op een veilige manier met hen in contact.

Dat u niet op extra werk zit te wachten, begrijpen we heel goed. Daarom regelen wij dit voor u. De inspanningen van uw kant zijn beperkt en leveren u daarna alleen maar voordelen op.

Patiëntportaal

Onze HIS-applicaties Promedico-ASP en Promedico-VDF zijn volledig geïntegreerd met het patiëntportaal van Pharmeon. De interactie met de patiënt is daarom niet alleen veilig en snel, maar ook heel efficiënt. Het portaal is bereikbaar via de website van uw praktijk en via de Uw Zorg online app.

Bijkomend voordeel is dat u met de inrichting van het patiëntportaal voldoet aan de wet die ingaat op 1 juli 2020 en die u verplicht om patiënten digitaal inzage te geven in de eigen medische gegevens.

Wat wij u bieden

We begrijpen dat u opziet tegen extra werk en kosten op dit moment. Daarom hebben we samen met Pharmeon gekeken hoe we u kunnen helpen. We kunnen u het volgende aanbieden als u vóór 1 juni 2020 besluit het patiëntportaal van Pharmeon te implementeren:

  • U, uw assistentes en beheerder krijgen een online instructie van 1,5 uur over het beheren en gebruik van het patiëntportaal.
  • Na de instructie en het doorgeven van uw AGB-code, wordt de omgeving voor u ingericht. Voor gebruikers van ASP en VDF as a Service (VaaS) kunnen we dat vaak al binnen een werkdag. Voor VDF-gebruikers die geen gebruikmaken van VaaS, geldt dat er mogelijk aanpassingen door uw IT-leverancier gedaan moeten worden. In dat geval is het voor ons niet mogelijk vooraf aan te geven wanneer u volledig operationeel bent.
  • Wij hebben de eenmalige aansluitkosten tot 1 juni a.s. verlaagd.

Voor vragen over dit aanbod of voor het aanvragen van een offerte, kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop via 030- 601 66 16 of verkoop@promedico.nl.

Beeldbellen

Sinds de uitbraak van het coronavirus krijgen we veel vragen over beeldbellen. Pharmeon biedt hiervoor, in samenwerking met WeSeeDo en KPN, een gebruiksvriendelijk, veilig en eenvoudig te installeren oplossing. Deze beeldbeloplossing is per direct beschikbaar. Later dit jaar wordt de oplossing geïntegreerd in het patiëntportaal en Uw Zorg online app. Lees verder voor meer informatie. Voor vragen over beeldbellen kunt u contact opnemen per e-mail helpdesk@pharmeon.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...