eHealth een hulpmiddel in deze tijd
23 maart 2020

Kiest u nu voor het patiëntportaal, dan sluiten we u snel aan

Het coronavirus houdt heel Nederland in zijn greep. Sinds de uitbraak is de dagelijkse gang van zaken waarschijnlijk ook bij u in de  veranderd. En de kans is groot dat dit nog even zo blijft. Toch wilt u wel in contact blijven met uw patiënten en ze de zorg bieden die nodig en veilig is.

Een patiëntportaal ondersteunt u bij het verlenen van zorg op afstand. Patiënten kunnen niet alleen online afspraken maken en herhaalmedicatie aanvragen, ze kunnen ook e-consulten regelen. Hierdoor blijft u op een veilige manier met hen in contact.

Dat u niet op extra werk zit te wachten, begrijpen we heel goed. Daarom regelen wij dit voor u. De inspanningen van uw kant zijn beperkt en leveren u daarna alleen maar voordelen op.

Patiëntportaal

Onze HIS-applicaties Promedico-ASP en Promedico-VDF zijn volledig geïntegreerd met het patiëntportaal van Pharmeon. De interactie met de patiënt is daarom niet alleen veilig en snel, maar ook heel efficiënt. Het portaal is bereikbaar via de website van uw praktijk en via de Uw Zorg online app.

Bijkomend voordeel is dat u met de inrichting van het patiëntportaal voldoet aan de wet die ingaat op 1 juli 2020 en die u verplicht om patiënten digitaal inzage te geven in de eigen medische gegevens.

Wat wij u bieden

We begrijpen dat u opziet tegen extra werk en kosten op dit moment. Daarom hebben we samen met Pharmeon gekeken hoe we u kunnen helpen. We kunnen u het volgende aanbieden als u vóór 1 juni 2020 besluit het patiëntportaal van Pharmeon te implementeren:

  • U, uw assistentes en beheerder krijgen een online instructie van 1,5 uur over het beheren en gebruik van het patiëntportaal.
  • Na de instructie en het doorgeven van uw AGB-code, wordt de omgeving voor u ingericht. Voor gebruikers van ASP en VDF as a Service (VaaS) kunnen we dat vaak al binnen een werkdag. Voor VDF-gebruikers die geen gebruikmaken van VaaS, geldt dat er mogelijk aanpassingen door uw IT-leverancier gedaan moeten worden. In dat geval is het voor ons niet mogelijk vooraf aan te geven wanneer u volledig operationeel bent.
  • Wij hebben de eenmalige aansluitkosten tot 1 juni a.s. verlaagd.

Voor vragen over dit aanbod of voor het aanvragen van een offerte, kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop via 030- 601 66 16 of verkoop@promedico.nl.

Beeldbellen

Sinds de uitbraak van het coronavirus krijgen we veel vragen over beeldbellen. Pharmeon biedt hiervoor, in samenwerking met WeSeeDo en KPN, een gebruiksvriendelijk, veilig en eenvoudig te installeren oplossing. Deze beeldbeloplossing is per direct beschikbaar. Later dit jaar wordt de oplossing geïntegreerd in het patiëntportaal en Uw Zorg online app. Lees verder voor meer informatie. Voor vragen over beeldbellen kunt u contact opnemen per e-mail helpdesk@pharmeon.nl.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.