Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost & Diemen (GAZO) zetten samenwerking voort met Promedico
1 jun, 2021

Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost & Diemen (GAZO) en Promedico zetten hun jarenlange samenwerking in de ICT voor huisartsen en hun patiënten, ook de komende jaren voort. Sinds 2016 werken de gezondheidscentra van GAZO met Promedico-ASP. Namens GAZO en Promedico tekenden Francine Francke en Gijs van der Wielen de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst.

“Een groot voordeel van het gebruik van Promedico-ASP is dat het een webbased applicatie is. Dat maakt de patiëntenzorg en ons als organisatie flexibel”, zegt Francine Francke, directeur bedrijfsvoering GAZO.

 

“Wij zijn verheugd om de samenwerking met GAZO voort te zetten en bedankt de organisatie voor het vertrouwen in Promedico”, zegt Gijs van der Wielen, directeur Promedico.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...