Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost & Diemen (GAZO) zetten samenwerking voort met Promedico
1 juni 2021

Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost & Diemen (GAZO) en Promedico zetten hun jarenlange samenwerking in de ICT voor huisartsen en hun patiënten, ook de komende jaren voort. Sinds 2016 werken de gezondheidscentra van GAZO met Promedico-ASP. Namens GAZO en Promedico tekenden Francine Francke en Gijs van der Wielen de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst.

“Een groot voordeel van het gebruik van Promedico-ASP is dat het een webbased applicatie is. Dat maakt de patiëntenzorg en ons als organisatie flexibel”, zegt Francine Francke, directeur bedrijfsvoering GAZO.

 

“Wij zijn verheugd om de samenwerking met GAZO voort te zetten en bedankt de organisatie voor het vertrouwen in Promedico”, zegt Gijs van der Wielen, directeur Promedico.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.