Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost & Diemen (GAZO) zetten samenwerking voort met Promedico
1 jun, 2021

Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost & Diemen (GAZO) en Promedico zetten hun jarenlange samenwerking in de ICT voor huisartsen en hun patiënten, ook de komende jaren voort. Sinds 2016 werken de gezondheidscentra van GAZO met Promedico-ASP. Namens GAZO en Promedico tekenden Francine Francke en Gijs van der Wielen de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst.

“Een groot voordeel van het gebruik van Promedico-ASP is dat het een webbased applicatie is. Dat maakt de patiëntenzorg en ons als organisatie flexibel”, zegt Francine Francke, directeur bedrijfsvoering GAZO.

 

“Wij zijn verheugd om de samenwerking met GAZO voort te zetten en bedankt de organisatie voor het vertrouwen in Promedico”, zegt Gijs van der Wielen, directeur Promedico.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Koppeling APRO met Pharmeon

Koppeling APRO met Pharmeon

De koppeling met Pharmeon is inmiddels gereed voor bredere uitrol bij de APRO-gebruikers. Door deze koppeling kunnen APRO-gebruikers gebruik maken van “Uw zorg online” van Pharmeon. "Uw zorg online" is rechtstreeks gekoppeld met APRO en stelt...