Gratis download Zorg Enablers 2017
27 dec, 2016

21 technologische ontwikkelingen in de westerse gezondheidszorg

‘Zorg Enablers 2017’ is onderdeel van Diagnose Transformatie. In de diagnoseprogramma’s worden de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de zorg nauwgezet bijgehouden. Dit begon al in 2012 met ‘Diagnose Zorginnovatie’. Binnen Diagnose Transformatie worden de technologische ontwikkelingen opgenomen als enablers of change.

Een goed beeld van alle technologische ontwikkelingen is een essentieel ingrediënt voor innovatieve zorgorganisaties en een innovatieve zorgsector. De technologieën zijn ingedeeld op verschillende fasen uit de zorgwaardecyclus, zoals in 2013 gepubliceerd in Diagnose Zorginnovatie. In de zorgwaardecyclus staat het individu centraal en heeft het zorgproces een cyclisch karakter. Per fase, bestaande uit 1) preventie & gezond leven, 2) consulteren, 3) diagnose, 4) behandeling & begeleiding en 5) controle & monitoring, staan belangrijke technologische ontwikkelingen beschreven.

Met Zorg Enablers 2017 zijn de technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg voor iedereen inzichtelijk. Zorg Enablers 2017 is hier gratis te downloaden.

Diagnose Transformatie wordt mogelijk gemaakt door strategische partners BeBright, Promedico, KPN, Noaber en PinkRoccade.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...