Gratis download Zorg Enablers 2017
27 dec, 2016

21 technologische ontwikkelingen in de westerse gezondheidszorg

‘Zorg Enablers 2017’ is onderdeel van Diagnose Transformatie. In de diagnoseprogramma’s worden de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de zorg nauwgezet bijgehouden. Dit begon al in 2012 met ‘Diagnose Zorginnovatie’. Binnen Diagnose Transformatie worden de technologische ontwikkelingen opgenomen als enablers of change.

Een goed beeld van alle technologische ontwikkelingen is een essentieel ingrediënt voor innovatieve zorgorganisaties en een innovatieve zorgsector. De technologieën zijn ingedeeld op verschillende fasen uit de zorgwaardecyclus, zoals in 2013 gepubliceerd in Diagnose Zorginnovatie. In de zorgwaardecyclus staat het individu centraal en heeft het zorgproces een cyclisch karakter. Per fase, bestaande uit 1) preventie & gezond leven, 2) consulteren, 3) diagnose, 4) behandeling & begeleiding en 5) controle & monitoring, staan belangrijke technologische ontwikkelingen beschreven.

Met Zorg Enablers 2017 zijn de technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg voor iedereen inzichtelijk. Zorg Enablers 2017 is hier gratis te downloaden.

Diagnose Transformatie wordt mogelijk gemaakt door strategische partners BeBright, Promedico, KPN, Noaber en PinkRoccade.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...