Gratis download Zorg Enablers 2017
27 december 2016

21 technologische ontwikkelingen in de westerse gezondheidszorg

‘Zorg Enablers 2017’ is onderdeel van Diagnose Transformatie. In de diagnoseprogramma’s worden de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de zorg nauwgezet bijgehouden. Dit begon al in 2012 met ‘Diagnose Zorginnovatie’. Binnen Diagnose Transformatie worden de technologische ontwikkelingen opgenomen als enablers of change.

Een goed beeld van alle technologische ontwikkelingen is een essentieel ingrediënt voor innovatieve zorgorganisaties en een innovatieve zorgsector. De technologieën zijn ingedeeld op verschillende fasen uit de zorgwaardecyclus, zoals in 2013 gepubliceerd in Diagnose Zorginnovatie. In de zorgwaardecyclus staat het individu centraal en heeft het zorgproces een cyclisch karakter. Per fase, bestaande uit 1) preventie & gezond leven, 2) consulteren, 3) diagnose, 4) behandeling & begeleiding en 5) controle & monitoring, staan belangrijke technologische ontwikkelingen beschreven.

Met Zorg Enablers 2017 zijn de technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg voor iedereen inzichtelijk. Zorg Enablers 2017 is hier gratis te downloaden.

Diagnose Transformatie wordt mogelijk gemaakt door strategische partners BeBright, Promedico, KPN, Noaber en PinkRoccade.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.