Huisartsenorganisatie Regio Zutphen kiest voor Promedico-ASP
29 jun, 2020

Na een uitgebreid selectietraject heeft Huisarstenorganisatie Regio Zutphen (HRZu) gekozen voor Promedico-ASP. Alle huisartsen uit het samenwerkingsverband gaan voor eind 2020 over op het huisartsinformatiesysteem (HIS) van de Promedico Groep.

Huisartsenorganisatie Regio Zutphen is het samenwerkingsverband van 53 huisartsen in de regio Zutphen. Op dit moment worden er verschillende HIS-oplossingen door de huisartsen gebruikt, waarvan een beperkt gebruiker is van een Promedico-oplossing.

Om beheer en toegankelijkheid beheersbaarder en eenvoudiger te maken, is een selectieprocedure opgestart om te komen tot één centraal huisartseninformatiesysteem. Na een uitgebreid selectietraject is gekozen voor Promedico omdat dit het beste aansluit bij de opgestelde wensen en eisen.

Gijs van der Wielen, directeur bij Promedico: “Huisartsenorganisatie Regio Zutphen wil de krachten bundelen om betere zorg te bieden. Dit hebben ze ook doorgevoerd op het gebied van IT. Bij de keuze voor een centraal huisartsinformatiesysteem, zijn ze niet over een nacht ijs gegaan. Een projectgroep heeft verschillende HIS’sen getoetst tegen een lijst van wensen en eisen. Daarnaast hebben ze referenties opgevraagd bij verschillende praktijken. We zijn er dan ook trots op dat de keuze op Promedico is gevallen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Highlights nieuwe release APRO 3.14

Highlights nieuwe release APRO 3.14

APRO release 3.14 is beschikbaar vanaf medio week 10. Highlights uit deze release zijn: AGB webservice integratie Hiermee zijn alle zorgverleners te vinden met de laatste gegevens. Elke nacht vindt er nu automatisch een update plaats.. Pilot met...