Focus op innovatie en digitalisering met UNICUM
27 januari 2021

Promedico en regio organisatie UNICUM hebben een mijlpaal bereikt in het nieuwe jaar! De samenwerking wordt verzegeld in een mantelovereenkomst en is voor beide partijen een belangrijke stap naar verdere digitalisering van ICT en informatiebeleid, met een grote meerwaarde voor huisartspraktijken. Door krachten te bundelen kan de ICT dienstverlening beter bijdragen aan de doelen van de regio organisatie UNICUM. Omdat we in een zorgwereld zitten met “continue verandering” zijn we voorbereid op de vele uitdagingen en kunnen vraagstukken ten aanzien van de digitale transformatie beter beantwoord worden met ons dienstenportfolio.

“Wij zijn verheugd om samen met UNICUM te werken aan slimme digitalisering die de zorg ten goede komt”, zegt Gijs van der Wielen, directeur Promedico. “Met deze samenwerking willen we de focus leggen op oplossingen en innovaties, waarin de huisartsenzorg, de praktijk en de relatie met patiënt en ketenpartners centraal staan”, aldus Hans Erik van Helsdingen, directeur UNICUM huisartsenzorg.

mantelovereenkomst tekenmoment promedico

 

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.