Focus op innovatie en digitalisering met UNICUM
27 jan, 2021

Promedico en regio organisatie UNICUM hebben een mijlpaal bereikt in het nieuwe jaar! De samenwerking wordt verzegeld in een mantelovereenkomst en is voor beide partijen een belangrijke stap naar verdere digitalisering van ICT en informatiebeleid, met een grote meerwaarde voor huisartspraktijken. Door krachten te bundelen kan de ICT dienstverlening beter bijdragen aan de doelen van de regio organisatie UNICUM. Omdat we in een zorgwereld zitten met “continue verandering” zijn we voorbereid op de vele uitdagingen en kunnen vraagstukken ten aanzien van de digitale transformatie beter beantwoord worden met ons dienstenportfolio.

“Wij zijn verheugd om samen met UNICUM te werken aan slimme digitalisering die de zorg ten goede komt”, zegt Gijs van der Wielen, directeur Promedico. “Met deze samenwerking willen we de focus leggen op oplossingen en innovaties, waarin de huisartsenzorg, de praktijk en de relatie met patiënt en ketenpartners centraal staan”, aldus Hans Erik van Helsdingen, directeur UNICUM huisartsenzorg.

mantelovereenkomst tekenmoment promedico

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Koppeling APRO met Pharmeon

Koppeling APRO met Pharmeon

De koppeling met Pharmeon is inmiddels gereed voor bredere uitrol bij de APRO-gebruikers. Door deze koppeling kunnen APRO-gebruikers gebruik maken van “Uw zorg online” van Pharmeon. "Uw zorg online" is rechtstreeks gekoppeld met APRO en stelt...