Je APRO contract nét zo flexibel als APRO zelf
14 okt, 2020

Hoe breng jij meer eenvoud, logica en flexibiliteit in jouw apotheek? En dan bedoelen we niet alleen op de werkvloer in de processen. Nee, dan kijken we graag nog een stapje verder. Namelijk hoe we je APRO contract nét zo flexibel maken als APRO zelf! We vertellen je er meer over in dit bericht.

Met APRO werk je efficiënt, papierloos, slimmer en heb je meer inzicht. Je hoeft immers nooit meer te zoeken naar een recept in je apotheek. Dat is mooi, maar we willen meer!

Eén van de dingen die we willen is flexibiliteit, in de breedste zin van het woord dus óók in je contract. We willen apotheekprocessen zo eenvoudig en soepel mogelijk maken en dat doen we ook met onze contractafspraken.

Kies je voor APRO, dan kies je voor:

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? We vertellen je hier graag meer over.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...