Je APRO contract nét zo flexibel als APRO zelf
14 oktober 2020

Hoe breng jij meer eenvoud, logica en flexibiliteit in jouw apotheek? En dan bedoelen we niet alleen op de werkvloer in de processen. Nee, dan kijken we graag nog een stapje verder. Namelijk hoe we je APRO contract nét zo flexibel maken als APRO zelf! We vertellen je er meer over in dit bericht.

Met APRO werk je efficiënt, papierloos, slimmer en heb je meer inzicht. Je hoeft immers nooit meer te zoeken naar een recept in je apotheek. Dat is mooi, maar we willen meer!

Eén van de dingen die we willen is flexibiliteit, in de breedste zin van het woord dus óók in je contract. We willen apotheekprocessen zo eenvoudig en soepel mogelijk maken en dat doen we ook met onze contractafspraken.

Kies je voor APRO, dan kies je voor:

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? We vertellen je hier graag meer over.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.