Promedico live op het KNMP online congres 2021
8 mrt, 2021

Promedico is ook live aanwezig op het KNMP online congres!

Het congres wordt live uitgezonden vanuit het World Forum te Den Haag en heeft als thema: Diabetes Mellitus. Voor de deelnemers zijn er diverse netwerkmogelijkheden beschikbaar via het platform.

Het KNMP Voorjaarscongres bestaat naast het inhoudelijke programma uit een aantal vaste onderdelen, zoals de openingsspeech van voorzitter Aris Prins, de uitreiking van de KNMP Zorginnovatieprijs en een inleiding door prof. dr. Patricia van den Bemt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om twee parallelsessies omtrent diabetes mellitus te volgen.
Bekijk hier het programma.

Heb je je reeds aangemeld voor het congres, dan zien we jou graag op 9 maart! Je kan direct op onze ‘stand’ komen tijdens het congres (vanaf 11.30 uur) met de volgende link (alleen voor geregistreerden): Promedico stand.

Tot dan!

knmp online voorjaarscongres

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...