Promedico live op het KNMP online congres 2021
8 maart 2021

Promedico is ook live aanwezig op het KNMP online congres!

Het congres wordt live uitgezonden vanuit het World Forum te Den Haag en heeft als thema: Diabetes Mellitus. Voor de deelnemers zijn er diverse netwerkmogelijkheden beschikbaar via het platform.

Het KNMP Voorjaarscongres bestaat naast het inhoudelijke programma uit een aantal vaste onderdelen, zoals de openingsspeech van voorzitter Aris Prins, de uitreiking van de KNMP Zorginnovatieprijs en een inleiding door prof. dr. Patricia van den Bemt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om twee parallelsessies omtrent diabetes mellitus te volgen.
Bekijk hier het programma.

Heb je je reeds aangemeld voor het congres, dan zien we jou graag op 9 maart! Je kan direct op onze ‘stand’ komen tijdens het congres (vanaf 11.30 uur) met de volgende link (alleen voor geregistreerden): Promedico stand.

Tot dan!

knmp online voorjaarscongres

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.