Koppeling APRO en nCare nu beschikbaar
23 jun, 2020

Integratie van de keten door koppeling APRO en nCare

De koppeling tussen APRO en nCare, het elektronisch toedienregistratie systeem van CareConnections, is succesvol gerealiseerd. Dankzij deze koppeling hoeven zowel apotheken als (thuis)zorgmedewerkers nooit meer met papieren toedienlijsten te werken. Hierdoor wordt medicatieveiligheid aanzienlijk vergroot.

Geen papieren lijsten meer

De zorg en de apotheek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dankzij deze koppeling hebben zorgmedewerkers altijd inzicht in de meest actuele medicatie-informatie. Wordt er door de apotheek een wijziging doorgevoerd of een notitie toegevoegd, dan ziet de zorgmedewerker dit direct.

Apotheken hoeven dankzij deze koppeling geen papieren toedienlijsten meer uit te printen, maar gaat alles digitaal. Daarnaast is het mogelijk om direct medicatie te bestellen vanuit het elektronisch toedienregistratiesysteem. Apotheken die gebruik maken van APRO werken volledig papierloos. Door de koppeling met nCare zijn ook de toedienlijsten nu volledig digitaal. Geen rondslingerende etiketten, briefjes of toedienlijsten meer.

Medicatieveiligheid

Veilig medicatie toedienen aan gebruikers van medicijnen, daar is apotheken en zorgmedewerkers alles aan gelegen.

“Ook wij zijn altijd op zoek naar manieren om het medicatieproces te optimaliseren. Daarom ben ik ook ontzettend blij met deze koppeling. Er is altijd inzicht in actuele medicatie-informatie, (spoed)mutaties worden automatisch doorgestuurd en notities van de zorgprofessionals zijn voor alle betrokkenen toegankelijk. Daardoor verhogen we niet alleen de medicatieveiligheid, maar de samenwerking in de keten wordt ook een stuk efficiënter!” – Jos koppelaar, directeur CareConnections

Direct starten

Ben jij een apotheek die werkt met APRO? Neem dan contact met ons op via implementatieapro@promedico.nl voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...