Koppeling APRO met Pharmeon
19 juli 2021

De koppeling met Pharmeon is inmiddels gereed voor bredere uitrol bij de APRO-gebruikers. Door deze koppeling kunnen APRO-gebruikers gebruik maken van “Uw zorg online” van Pharmeon. “Uw zorg online” is rechtstreeks gekoppeld met APRO en stelt klanten van de apotheek in staat onder andere medicatie in te zien en herhaalrecepten aan te vragen. Via “Uw zorg online” is het mogelijk om een e-consult te voeren en beschikt “Uw zorg online” over een diabetesservice. Na een uitgebreide pilotfase bij meerdere apotheken kunnen we de koppeling nu ook aan alle APRO-apotheken aanbieden.

Bent u gebruiker van APRO en maakt u nog geen gebruik van het Pharmeon portaal? Neem dan contact op met Pharmeon.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.