MediSein in Samen Sterk op SBS6
9 juni 2016

Het programma Samen Sterk van SBS6 besteedt dit weekend aandacht aan de app MediSein. De app is een goed voorbeeld van organisaties die de handen ineen slaan om de zorg in Nederland te verbeteren. Promedico ontwikkelde de app namelijk in nauwe samenwerking met ’s Heeren Loo Zorggroep. De aflevering wordt zaterdag 11 juni om 16.30 uur en zondag 12 juni om 12.30 uur uitgezonden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opnames MediSein bij ‘s Heeren Loo Zorggroep

In de praktijk

MediSein is een app die begeleiders en verzorgenden in de intramurale zorg ondersteunt in het toedienproces van medicatie. In de uitzending demonstreren begeleider Wendy en bewoner Benny de app en hoort u alles over de voordelen van MediSein. Promedico en ‘s Heeren Loo Zorggroep vertellen u meer over de mooie samenwerking tussen de organisaties.

‘s Heeren Loo Zorggroep

De ‘s Heeren Loo Zorggroep ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Zij helpen jong en oud een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. De cliënt maakt eigen keuzes en de zorggroep ondersteunt hem hierbij. Het gaat om de cliënt; om wie hij is en om wat hij kan en wil. Samen, ontwikkeling, betrokken en passie zijn de waarden die het werk richting geven.

Samen Sterk

Samen Sterk is een televisieprogramma waarin presentatrices Dian Biemans en Angela van den Broek laten zien hoe we als land, als zorgverlener en als cliënt samen sterk kunnen staan. Door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.