Mijn GezondheidsPlatform van Promedico ontvangt MedMij-label
11 dec, 2019

Promedico Groep heeft het Nederlandse MedMij-label ontvangen voor Mijn GezondheidsPlatform (MGP). Hiermee is voldaan aan het afsprakenstelsel dat is opgesteld door MedMij waardoor het veilig digitaal uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen de zorgverlener en zorggebruiker wordt gewaarborgd.

Na een uitgebreid proces van kwalificatie en acceptatie is MGP geaccepteerd. Het MedMij-label bevestigt dat de applicatie voldoet aan alle afspraken over uitwisseling van gegevens zoals vastgelegd in het MedMij-afsprakenstelsel. Aanvullende standaard waar aan moest worden voldaan, is het behalen van het NEN 7510-certificaat.

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) stelt mensen in staat de regie over hun eigen gezondheid te nemen. De omgeving geeft ze inzicht in hun eigen gegevens en de mogelijkheid die te beheren en eigen meetwaarden te delen. Zo worden veranderingen in de eigen gezondheid inzichtelijk en de gevolgen van behandelingen duidelijker. MedMij zorgt ervoor dat gezondheidsgegevens veilig en probleemloos uitgewisseld worden tussen alle betrokken partijen.

Levensloop Dossier

Binnen Mijn Gezondheidsplatform worden alle medische gegevens, ongeacht de zorgverlener, van een patiënt opgeslagen. MGP kan verrijkt worden met eigen meetwaarden. Doordat deze informatie levenslang toegankelijk blijft, wordt een ‘Levensloop Dossier’ opgebouwd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...