Nieuwe logo’s Promedico Groep
20 juni 2017

Al ruim dertig jaar streeft Promedico ernaar zorgverleners zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden en bovendien afstemming en samenwerking tussen zorgverleners en de patiënt zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om deze ambitie verder te realiseren, werken wij toe naar een geïntegreerde, regionale oplossing voor de eerstelijnszorg. Een zorgsysteem dat meegroeit met de ontwikkelingen in deze dynamische sector.

De afgelopen jaren hebben wij een aantal grote stappen gezet, zoals het meerderheidsbelang in ketenondersteuningssysteem Care2U, de overname van het patiëntportaal Mijn GezondheidsPlatform en de ontwikkeling van het eerste farmaceutische zorgsysteem Apro. Deze beweging naar de toekomst en de intensieve samenwerking binnen Promedico Groep maken wij niet alleen met onze software, maar ook visueel. Wij presenteren hierbij met trots onze nieuwe logo’s.

De logo’s stralen onze kernwaarden ‘open’ en ‘samen’ uit en geven richting naar de toekomst. Hoewel de diverse zorgsystemen eenheid uitdragen, blijft de eigen identiteit behouden en onderstrepen ze daarmee dat ze verschillende zorgpartijen met eigen wensen op maat ondersteunen. En dat is precies waar Promedico Groep de komende jaren naartoe werkt: gerichte functionaliteiten voor zowel de zorgverlener als de patiënt, die naadloos met elkaar samenwerken.

Open, samen, met passie voor de zorg.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.