Nieuwe logo’s Promedico Groep
20 jun, 2017

Al ruim dertig jaar streeft Promedico ernaar zorgverleners zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden en bovendien afstemming en samenwerking tussen zorgverleners en de patiënt zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om deze ambitie verder te realiseren, werken wij toe naar een geïntegreerde, regionale oplossing voor de eerstelijnszorg. Een zorgsysteem dat meegroeit met de ontwikkelingen in deze dynamische sector.

De afgelopen jaren hebben wij een aantal grote stappen gezet, zoals het meerderheidsbelang in ketenondersteuningssysteem Care2U, de overname van het patiëntportaal Mijn GezondheidsPlatform en de ontwikkeling van het eerste farmaceutische zorgsysteem Apro. Deze beweging naar de toekomst en de intensieve samenwerking binnen Promedico Groep maken wij niet alleen met onze software, maar ook visueel. Wij presenteren hierbij met trots onze nieuwe logo’s.

De logo’s stralen onze kernwaarden ‘open’ en ‘samen’ uit en geven richting naar de toekomst. Hoewel de diverse zorgsystemen eenheid uitdragen, blijft de eigen identiteit behouden en onderstrepen ze daarmee dat ze verschillende zorgpartijen met eigen wensen op maat ondersteunen. En dat is precies waar Promedico Groep de komende jaren naartoe werkt: gerichte functionaliteiten voor zowel de zorgverlener als de patiënt, die naadloos met elkaar samenwerken.

Open, samen, met passie voor de zorg.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...