Nieuwe Product Owners VDF: Annemarie en Hanneke stellen zich voor
5 maart 2020

In december nam Damirka Surkalovic afscheid als Product Owner VDF bij Promedico. Het stokje is inmiddels overgenomen door Annemarie Krugers en Hanneke Tan-Koning. Twee dames die heel veel praktijkervaring en technische kennis meebrengen. Kennis en ervaring die ze inzetten om onze oplossingen voor apotheekhoudende huisartsen op een hoger niveau te brengen. Annemarie en Hanneke zijn inmiddels ingewerkt dus hoog tijd om ze aan u voor te stellen.

Naam: Annemarie Krugers

Eigenschappen: Ik ben zorgvuldig en dat is een belangrijke eigenschap omdat we bij Promedico een softwarepakket ontwikkelen waarmee we huisartsen zo goed mogelijk proberen te ondersteunen en waarmee medische informatie verwerkt wordt. Ik ben gedreven en ga altijd voor het beste resultaat voor onze gebruikers. Daarnaast ben ik volgens mijn collega’s heel betrouwbaar.

Opleiding: Ik ben oorspronkelijk opgeleid tot apothekersassistente

Wat wordt je rol bij Promedico? Vanaf 1 januari 2020 ben ik Product Owner voor Promedico-VDF.

Wat heb je daarvoor gedaan? Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn in de apotheek, waar mijn interesse ook al uitging naar automatisering, heb ik in 1999 de overstap gemaakt naar Promedico. Daar ben ik begonnen op de Servicedesk. Mijn kennis en ervaring uit de apotheek kwam daar erg goed van pas. Het takenpakket van de Servicedesk medewerker was toen zeer divers; buiten het aannemen van incidenten, testten we de software en ging ik langs gebruikers om uitleg te geven. Na ongeveer 10 jaar werd er gezocht naar een Incident Coördinator. Dat leek me een goede stap richting meer klanttevredenheid. Na 2 jaar kwam er een plek als informatieanalist vrij in het ontwikkelteam van VDF. De kans om nog dichter bij de ontwikkeling van het product te zitten. Je kunt dus wel zeggen dat ik onze oplossing voor apotheekhoudende huisartsen inmiddels door en door ken.

Wat is je opdracht? Binnen Promedico zijn we in een vergevorderd stadium met onze plannen voor een vernieuwd Multidisciplinair Zorg Informatiesysteem. Daarover wordt u heel binnenkort geïnformeerd. Mijn belangrijkste opdracht is er voor te zorgen dat de overgang voor onze klanten zo soepel mogelijk verloopt.

En hoe ga je je doel bereiken? Vol enthousiasme zet ik me samen met het team in om er voor te zorgen dat Promedico-VDF optimaal ondersteunt bij de werkzaamheden van iedereen binnen een apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Daarnaast ga ik mijn kennis en ervaring inzetten bij de ontwikkeling van een vernieuwd Multidisciplinair Zorg Informatiesysteem.

Naam: Hanneke Tan-Koning

Eigenschappen: Ik ben een bevlogen, betrokken en warm persoon. Ik ben enthousiasmerend, maar loop ook wel eens te hard van stapel. Soms een beetje naïef. Ik ben positief kritisch, maar heb daarbij wel eens een te scherpe tong. Ik ben gewend om in uitdagingen en oplossingen te denken, niet in problemen. Ik ben een ras-optimist.

Opleiding: Ik heb in Groningen biologie en geneeskunde gestudeerd en daarna de huisartsopleiding gedaan.

Wat wordt je rol bij Promedico? Vanaf januari van dit jaar ben ik Productmanager voor Promedico-VDF.

Wat heb je daarvoor gedaan? Sinds januari 2019 ben ik praktijkadviseur bij Promedico en daarnaast ben ik ook nog steeds apotheekhoudend huisarts in Giethoorn.

Wat is je opdracht? De opdracht die ik mee heb gekregen is om Promedico-VDF op een hoger plan te brengen richting een toekomstbestendig en modern Multidisciplinair Zorg Informatiesysteem. Ik ga voor het beste apotheekhoudende systeem van Nederland waarbij de klant centraal staat en de klanttevredenheid optimaal is.

En hoe ga je je doel bereiken? Ik bemoei mij met alle takken van sport binnen Promedico om er voor te zorgen dat de klant centraal staat. Ik denk mee met nieuwe ontwikkelingen en geef (gevraagd en ongevraagd) mijn mening. Daarnaast verzorg ik trainingen en ontwikkel ik nascholingen. Ik ben gesprekspartner voor iedereen binnen Promedico; van ontwikkelteam en servicedesk, tot en met directie. Maar ik ben ook de contactpersoon voor alle gremia buiten Promedico die iets met VDF wil.

Wat wordt jullie rolverdeling?

Annemarie zal vooral intern bezig zijn met productontwikkeling en teamaansturing. Daarnaast is zij ook nog informatieanalist en heeft zij heel veel technische en inhoudelijke kennis van het product.  Hanneke zal het gezicht en aanspreekpunt naar buiten zijn. Zij heeft als gebruiker veel praktische kennis van VDF. Er is heel veel overleg tussen de twee dames dus de rolverdeling zal veel minder zwart-zijn als het nu misschien lijkt.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.