Promedico en Conclusion breiden samenwerking uit
28 juni 2018

In navolging van het in december 2017 gestarte strategisch partnership tussen Promedico en Conclusion op het gebied van ICT-dienstverlening, is er op maandag 4 juni jongstleden een vijfjarig contract aan de bestaande overeenkomst toegevoegd. Binnen dit nieuwe contract wordt Promedico gemigreerd naar een nieuwe functionele werkplek én wordt het applicatielandschap getransformeerd en gemigreerd naar een Continuous Delivery Cloud platform (CI/CD) wat als Paas (Platform as a Service) geleverd wordt. Voor Promedico betekent dit een verkorte time-to-market voor nieuwe diensten en dat operationele beheertaken structureel weg worden geautomatiseerd.

Digitale transformatie

De afgelopen jaren heeft Promedico samen met de andere bedrijven onder de Promedico Groep koers gezet richting geïntegreerde zorg. De migratie van het Promedico applicatielandschap naar een volledig geautomatiseerd Continuous Delivery Cloudplatform – snelle en betrouwbare ontwikkeling en IT-dienstverlening – vormt hiervoor een logische volgende stap.

Mark Verheijen, COO van de Promedico Groep: “Dit nieuwe platform geeft Promedico de ruimte om zich volledig op ontwikkeling en innovatie ten behoeve van geïntegreerde zorg te blijven focussen. Het is bovendien zeer positief voor ons dat door deze overstap de time-to-market van nieuwe producten binnen het Promedico portfolio wordt verkort en de IT-dienstverlening naar onze klanten verbeterd.”

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.