Populariteit e-health blijft groeien
3 juni 2016

Deze week verwelkomden wij Huisartsenpraktijk De Paltz uit Den Dolder als 350ste aanbieder van het Promedico Patiëntportaal. Ruim 130.000 patiënten maken nu gebruik van de online diensten, zoals afspraken maken, herhaalmedicatie aanvragen en e-consults.

Efficiëntie en patiëntgerichtheid

Eind 2014 vierden wij samen met Pharmeon en het Huisartsenteam Dudok uit Breda de 100e ingebruikname van het portaal. In anderhalf jaar tijd neemt de populariteit van e-health buitengewoon snel toe. Dat is niet zo vreemd: met het portaal bespaart uw praktijk tijd door efficiëntere afhandeling van herhaalmedicatie en afspraken en speelt u in op een groeiende behoefte bij patiënten.

Uitbreiding mogelijkheden

De ontwikkelingen voor het portaal staan niet stil. Pharmeon en Promedico werken samen aan het uitbreiden van de huidige mogelijkheden. Straks is het onder andere mogelijk om de patiënt inzage te geven in onderzoeksuitslagen en worden herinneringen voor afspraken geautomatiseerd verzonden. Ook testen momenteel diverse praktijken een app van het Patiëntportaal. De app komt later dit jaar beschikbaar.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een persoonlijke demo? Bel 030-6016616 of mail naar verkoop@promedico.nl.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.