Populariteit e-health blijft groeien
3 jun, 2016

Deze week verwelkomden wij Huisartsenpraktijk De Paltz uit Den Dolder als 350ste aanbieder van het Promedico Patiëntportaal. Ruim 130.000 patiënten maken nu gebruik van de online diensten, zoals afspraken maken, herhaalmedicatie aanvragen en e-consults.

Efficiëntie en patiëntgerichtheid

Eind 2014 vierden wij samen met Pharmeon en het Huisartsenteam Dudok uit Breda de 100e ingebruikname van het portaal. In anderhalf jaar tijd neemt de populariteit van e-health buitengewoon snel toe. Dat is niet zo vreemd: met het portaal bespaart uw praktijk tijd door efficiëntere afhandeling van herhaalmedicatie en afspraken en speelt u in op een groeiende behoefte bij patiënten.

Uitbreiding mogelijkheden

De ontwikkelingen voor het portaal staan niet stil. Pharmeon en Promedico werken samen aan het uitbreiden van de huidige mogelijkheden. Straks is het onder andere mogelijk om de patiënt inzage te geven in onderzoeksuitslagen en worden herinneringen voor afspraken geautomatiseerd verzonden. Ook testen momenteel diverse praktijken een app van het Patiëntportaal. De app komt later dit jaar beschikbaar.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een persoonlijke demo? Bel 030-6016616 of mail naar verkoop@promedico.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...