Project Regionaal HIS – Huisartsen Eemland & Promedico sluiten mantelovereenkomst
7 juni 2022

Promedico en Huisartsen Eemland hebben een mantelovereenkomst afgesloten.

“Met een regionaal HIS gaan we als Huisartsen Eemland een nieuwe fase in om de digitale ondersteuning voor huisarts en patiënt flink te verbeteren. Het regionale HIS is daarbij een belangrijke bouwsteen voor toekomstbestendige zorgverlening. Naast de financiële voordelen voor praktijken, gaat deze keuze veel inhoudelijke en samenwerkingsvoordelen opleveren in onze regio”, aldus Christiaan Katsma, algemeen directeur van Huisartsen Eemland.

Hij vult aan: “We hebben na een zorgvuldig selectietraject gekozen voor het HIS van Promedico, omdat zij onze huisartsen de beste combinatie van gewenste eigenschappen, toekomstbestendigheid en aantrekkelijke voorwaarden biedt”.

Gijs van der Wielen, directeur van Promedico, geeft aan: ‘’Wij zijn verheugd dat Huisartsen Eemland in ons de juiste partner ziet, om zo de huisartsenzorg in de regio verder te verbeteren. Wij kijken uit naar deze samenwerking’’.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.