Project Regionaal HIS – Huisartsen Eemland & Promedico sluiten mantelovereenkomst
7 jun, 2022

Promedico en Huisartsen Eemland hebben een mantelovereenkomst afgesloten.

“Met een regionaal HIS gaan we als Huisartsen Eemland een nieuwe fase in om de digitale ondersteuning voor huisarts en patiënt flink te verbeteren. Het regionale HIS is daarbij een belangrijke bouwsteen voor toekomstbestendige zorgverlening. Naast de financiële voordelen voor praktijken, gaat deze keuze veel inhoudelijke en samenwerkingsvoordelen opleveren in onze regio”, aldus Christiaan Katsma, algemeen directeur van Huisartsen Eemland.

Hij vult aan: “We hebben na een zorgvuldig selectietraject gekozen voor het HIS van Promedico, omdat zij onze huisartsen de beste combinatie van gewenste eigenschappen, toekomstbestendigheid en aantrekkelijke voorwaarden biedt”.

Gijs van der Wielen, directeur van Promedico, geeft aan: ‘’Wij zijn verheugd dat Huisartsen Eemland in ons de juiste partner ziet, om zo de huisartsenzorg in de regio verder te verbeteren. Wij kijken uit naar deze samenwerking’’.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...