Project Regionaal HIS – Huisartsen Eemland & Promedico sluiten mantelovereenkomst
7 jun, 2022

Promedico en Huisartsen Eemland hebben een mantelovereenkomst afgesloten.

“Met een regionaal HIS gaan we als Huisartsen Eemland een nieuwe fase in om de digitale ondersteuning voor huisarts en patiënt flink te verbeteren. Het regionale HIS is daarbij een belangrijke bouwsteen voor toekomstbestendige zorgverlening. Naast de financiële voordelen voor praktijken, gaat deze keuze veel inhoudelijke en samenwerkingsvoordelen opleveren in onze regio”, aldus Christiaan Katsma, algemeen directeur van Huisartsen Eemland.

Hij vult aan: “We hebben na een zorgvuldig selectietraject gekozen voor het HIS van Promedico, omdat zij onze huisartsen de beste combinatie van gewenste eigenschappen, toekomstbestendigheid en aantrekkelijke voorwaarden biedt”.

Gijs van der Wielen, directeur van Promedico, geeft aan: ‘’Wij zijn verheugd dat Huisartsen Eemland in ons de juiste partner ziet, om zo de huisartsenzorg in de regio verder te verbeteren. Wij kijken uit naar deze samenwerking’’.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Promedico en Omnihis gaan samen verder

Promedico en Omnihis gaan samen verder

Met ingang van 1 juni 2022 hebben we met Omnihis de krachten gebundeld en besloten als één organisatie verder te gaan. Als ontwikkelaars en leveranciers van IT-zorgsystemen voor de eerstelijnszorg werkten we al vele jaren succesvol samen. Dat...