Promedico bij het U15 netwerk! En ‘Nationale Fiets naar je Werk Dag’
11 mei 2017

Een paar weken geleden heeft Promedico zich aangemeld voor het U15 netwerk. Deze netwerkorganisatie uit de regio is opgericht in 2012 en streeft naar duurzame mobiliteit in midden Nederland. Een netwerk met een missie die goed aansluit bij Promedico.

U15 draait op de inzet van haar leden bij het ontwikkelen en uitvoeren van allerlei projecten. Daarnaast wordt er maandelijks een U15-café georganiseerd waar leden samen komen voor interactieve bijeenkomsten welke worden gegeven door en voor leden. Het belangrijkste doel van U15 is duurzame mobiliteit creëren, en dat zorgt ook voor vitalere medewerkers. Promedico is lid geworden omdat we het als softwareleverancier voor de eerstelijnszorg belangrijk vinden om actief bij te dragen aan het welzijn van onze medewerkers en onze omgeving. Op verschillende manieren stimuleren we een actieve en gezonde levensstijl bij onze medewerkers. Zo kan er in ons kantoor ook staand of zittend op een lichtgewicht hometrainer of fitnessbal worden gewerkt. En krijgen medewerkers om de week hardlooptraining aangeboden. Maar ook fietsen naar het werk wordt gestimuleerd. Op 18 mei is het ‘Nationale Fiets naar je Werk Dag’. Dankzij U15 zijn we op de hoogte van dit leuke initiatief en daarom stapt volgende week ook onze eigen Cindy, van de afdeling communicatie, marketing en PR, op de fiets. Cindy gaat een flinke fietstocht van ruim 40 kilometer, van Duivendrecht naar Utrecht, afleggen.

Maar, Cindy is deze dag niet alleen en fietst deze dag ‘samen’ met honderden andere Nederlanders naar het werk. Hiermee lever je niet alleen een bijdrage aan een beter milieu; maar doneer je indirect ook aan de Hartstichting. Deelnemers hoeven daarvoor niet zelf een donatie te doen, ‘Nationale Fiets Projecten’ doet dit voor hun. Voor de donatie geldt: des te meer deelnemers, des te hoger het bedrag! Onder de geregistreerde deelnemers wordt daarnaast een fiets verloot dus deelnemen is zeker de moeite waard.

Door initiatieven als deze te promoten en eigen projecten te ontwikkelen streeft U15 naar duurzame mobiliteit. Want duurzame mobiliteit zorgt voor betere bereikbaarheid, lagere kosten, CO2-reductie en vitalere medewerkers. Kortom: een mooi streven waar we bij Promedico graag ons steentje aan bijdragen.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.