Promedico en Conclusion zetten hun handtekening onder strategisch partnership
14 december 2017

Op 13 december jongstleden hebben Promedico en Conclusion hun handtekening gezet onder een strategisch partnership op het gebied van ICT-dienstverlening. Het partnership start met het beheer van de infrastructuur en kantoorautomatisering. In de komende periode praten beide partijen daarnaast verder over uitbreiding van deze samenwerking, onder meer met betrekking tot de digitale transformatie van het Promedico applicatielandschap naar een nieuw betrouwbaar Hybrid Cloud platform en een volledige DevOps inrichting.

 

Gert Heysteeg en Pita van Arkel schudden elkaar de hand

Promedico, van oorsprong leverancier van huisartsinformatiesystemen, heeft de afgelopen jaren koers gezet richting een compleet geïntegreerd zorglandschap op het gebied van ICT. Eerder dit jaar werd in lijn met deze koers Apro, het eerste en toekomstbestendige farmaceutisch zorgsysteem geïntroduceerd. Gert Heysteeg, Serviceline Directeur bij Conclusion: “Wij ondersteunen Promedico graag op hun ingeslagen weg naar het marktleiderschap voor geïntegreerde zorg. Duizenden huisartsen en apotheken maken dagelijks gebruik van de Promedico oplossingen. Daarmee is de maatschappelijke impact in de zorg enorm en dat is precies waar onze kracht ligt: maatschappijkritische innovatieve IT dienstverlening. Conclusion is blij met het door Promedico gestelde vertrouwen. Wij zijn trots om de nieuwe partner van Promedico te zijn en zien uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.”

Pita van Arkel, CEO van Promedico: “Het onderbrengen van onze infrastructuur bij een gespecialiseerde partij met footprint in de zorgmarkt is een belangrijke volgende mijlpaal voor Promedico. In Conclusion hebben wij hiervoor een geschikte partner gevonden, die ook actief meedenkt met ons over de toekomstige ontwikkeling van ons IT-landschap. Zo kan Promedico zelf focussen op haar core business: het werken aan ICT-oplossingen voor geïntegreerde zorg om zo verbetering en vernieuwing in de zorg te blijven realiseren.”

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.