Promedico en Huisartsencoöperatie West-Brabant sluiten mantelovereenkomst.
6 december 2021

Promedico en Huisartsencoöperatie West-Brabant hebben op maandag 29 november 2021 een mantelovereenkomst afgesloten voor het gebruik van Promedico-ASP. Onder de leden van Huisartsencoöperatie West-Brabant is Promedico-ASP een veelgebruikt HIS.

De visie van Huisartsencoöperatie West-Brabant op het HIS-landschap is: zoveel mogelijk uniformering en standaardisatie creëren in de regio. Deze mantelovereenkomst is een goede stap in de realisatie van die visie. Door te streven naar het aanbieden van twee HIS-leveranciers kunnen zij als coöperatie nauwe contacten onderhouden, waardoor ontwikkelingen en vraagstukken beter en sneller gerealiseerd kunnen worden.

Huisartsencoöperatie West-Brabant: ‘’Met alle actuele uitdagingen die spelen in de huisartsenzorg, wordt een goed HIS steeds belangrijker. Wij bieden met Promedico-ASP nu een effectief en doelmatig systeem aan, voor optimale praktijkvoering. Daarnaast denkt Promedico actief en adequaat mee met zijn praktijken en heeft bewezen een goede gesprekspartner te zijn.’’

Wij zien deze samenwerking met vertrouwen tegemoet de komende jaren.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.