Promedico en Huisartsencoöperatie West-Brabant sluiten mantelovereenkomst.
6 dec, 2021

Promedico en Huisartsencoöperatie West-Brabant hebben op maandag 29 november 2021 een mantelovereenkomst afgesloten voor het gebruik van Promedico-ASP. Onder de leden van Huisartsencoöperatie West-Brabant is Promedico-ASP een veelgebruikt HIS.

De visie van Huisartsencoöperatie West-Brabant op het HIS-landschap is: zoveel mogelijk uniformering en standaardisatie creëren in de regio. Deze mantelovereenkomst is een goede stap in de realisatie van die visie. Door te streven naar het aanbieden van twee HIS-leveranciers kunnen zij als coöperatie nauwe contacten onderhouden, waardoor ontwikkelingen en vraagstukken beter en sneller gerealiseerd kunnen worden.

Huisartsencoöperatie West-Brabant: ‘’Met alle actuele uitdagingen die spelen in de huisartsenzorg, wordt een goed HIS steeds belangrijker. Wij bieden met Promedico-ASP nu een effectief en doelmatig systeem aan, voor optimale praktijkvoering. Daarnaast denkt Promedico actief en adequaat mee met zijn praktijken en heeft bewezen een goede gesprekspartner te zijn.’’

Wij zien deze samenwerking met vertrouwen tegemoet de komende jaren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...