Promedico Groep officieel NEN 7510-1:2017 gecertificeerd
18 mei, 2020

Promedico ICT B.V., Apro B.V., Care2U Ketenzorg B.V. en MGP eHealth B.V. zijn op 24 april officieel NEN7510-1:2017 gecertificeerd. Als leverancier van informatiesystemen voor de eerstelijnszorg zijn kwaliteit en veiligheid van groot belang. De certificering is een bewijs richting zorgverleners, patiënten, maar ook voor zorgverzekeraars, de IGZ, MedMij en toezichthouders, dat we voldoen aan de huidige en toekomstige wet- en regelgeving.

NEN 7510:2017 vernieuwde zorgnorm

De implementatie van een managementsysteem waarin de beheers- en borgingsmaatregelen zijn vastgelegd, vormt de basis van NEN 7510. Niet alleen de techniek, maar vooral de mens staat hierin centraal. De certificering bewijst dat we veilig en verantwoord omgaan met de gegevens van patiënten. De auditoren van KIWA hebben vastgesteld dat Promedico Groep voldoet aan de eisen die hieraan worden gesteld.

Met de officiële NEN 7510-1:2017 certificering, voldoen we ook aan alle eisen die gesteld worden aan de vernieuwde zorgnorm.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...