Promedico Groep officieel NEN 7510-1:2017 gecertificeerd
18 mei 2020

Promedico ICT B.V., Apro B.V., Care2U Ketenzorg B.V. en MGP eHealth B.V. zijn op 24 april officieel NEN7510-1:2017 gecertificeerd. Als leverancier van informatiesystemen voor de eerstelijnszorg zijn kwaliteit en veiligheid van groot belang. De certificering is een bewijs richting zorgverleners, patiënten, maar ook voor zorgverzekeraars, de IGZ, MedMij en toezichthouders, dat we voldoen aan de huidige en toekomstige wet- en regelgeving.

NEN 7510:2017 vernieuwde zorgnorm

De implementatie van een managementsysteem waarin de beheers- en borgingsmaatregelen zijn vastgelegd, vormt de basis van NEN 7510. Niet alleen de techniek, maar vooral de mens staat hierin centraal. De certificering bewijst dat we veilig en verantwoord omgaan met de gegevens van patiënten. De auditoren van KIWA hebben vastgesteld dat Promedico Groep voldoet aan de eisen die hieraan worden gesteld.

Met de officiële NEN 7510-1:2017 certificering, voldoen we ook aan alle eisen die gesteld worden aan de vernieuwde zorgnorm.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.