Promedico ICT bestaat 30 jaar
5 september 2015

Op 5 september 1985 vond de oprichtingsvergadering van Promedico plaats. Een moment waar we nu, 30 jaar later, op ‘eigen wijze’ bij stil willen staan. Onze belofte ‘Beter voor iedereen’ is er namelijk niet voor niets. Wij vinden deze mijlpaal een mooie aanleiding om onze belofte extra kracht bij te zetten. Daarom hebben wij als organisatie drie goede doelen geselecteerd. Deze doelen gaan wij dit jubileumjaar ondersteunen met een financiële bijdrage.We hebben drie goede doelen geselecteerd op het gebied van preventie, revalidatie en een volksziekte waar ook u in uw praktijk met regelmaat mee te maken zult hebben.

  • Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.
  • Het Revalidatiefonds wil een samenleving waarin mensen met een lichamelijke beperking volwaardig kunnen participeren en een zo zelfstandig mogelijk leven leiden.
  • Stichting Alzheimer Nederland geeft al 30 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving.

Deze drie doelen krijgen van ons allemaal € 3.000,- overhandigd. Op deze manier willen ook wij een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de organisaties. Als stichting zonder winstoogmerk, weten wij namelijk als geen ander hoe belangrijk het is financiële slagkracht te hebben om te blijven kunnen ontwikkelen en innoveren. En op deze manier brengen wij onze belofte ‘ Beter voor iedereen’ echt in de praktijk.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.