Promedico ICT bestaat 30 jaar
5 sep, 2015

Op 5 september 1985 vond de oprichtingsvergadering van Promedico plaats. Een moment waar we nu, 30 jaar later, op ‘eigen wijze’ bij stil willen staan. Onze belofte ‘Beter voor iedereen’ is er namelijk niet voor niets. Wij vinden deze mijlpaal een mooie aanleiding om onze belofte extra kracht bij te zetten. Daarom hebben wij als organisatie drie goede doelen geselecteerd. Deze doelen gaan wij dit jubileumjaar ondersteunen met een financiële bijdrage.We hebben drie goede doelen geselecteerd op het gebied van preventie, revalidatie en een volksziekte waar ook u in uw praktijk met regelmaat mee te maken zult hebben.

  • Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.
  • Het Revalidatiefonds wil een samenleving waarin mensen met een lichamelijke beperking volwaardig kunnen participeren en een zo zelfstandig mogelijk leven leiden.
  • Stichting Alzheimer Nederland geeft al 30 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving.

Deze drie doelen krijgen van ons allemaal € 3.000,- overhandigd. Op deze manier willen ook wij een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de organisaties. Als stichting zonder winstoogmerk, weten wij namelijk als geen ander hoe belangrijk het is financiële slagkracht te hebben om te blijven kunnen ontwikkelen en innoveren. En op deze manier brengen wij onze belofte ‘ Beter voor iedereen’ echt in de praktijk.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...