Promedico niet getroffen door beveiligingslek Log4J
20 december 2021

Het NCSC meldde vorige week dat er een beveiligingslek was gevonden in Log4j. Door softwareontwikkelaars wordt deze software veel gebruikt in webapplicaties en allerlei andere systemen. Promedico maakt zelf geen gebruik van deze software en er bestaat géén bedreiging voor het gebruik van de producten van Promedico.

Promedico werkt met moderne systemen, die eenvoudig te updaten en te onderhouden zijn. Uiteraard houden wij de situatie nauwlettend in de gaten.

De ontwikkelaar van Log4J heeft inmiddels updates doorgevoerd om de kwetsbaarheid te verhelpen. Hiervoor zullen webapplicaties en andere systemen hun software ook moeten updaten, als zij Log4J gebruiken.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.