Promedico niet getroffen door beveiligingslek Log4J
20 dec, 2021

Het NCSC meldde vorige week dat er een beveiligingslek was gevonden in Log4j. Door softwareontwikkelaars wordt deze software veel gebruikt in webapplicaties en allerlei andere systemen. Promedico maakt zelf geen gebruik van deze software en er bestaat géén bedreiging voor het gebruik van de producten van Promedico.

Promedico werkt met moderne systemen, die eenvoudig te updaten en te onderhouden zijn. Uiteraard houden wij de situatie nauwlettend in de gaten.

De ontwikkelaar van Log4J heeft inmiddels updates doorgevoerd om de kwetsbaarheid te verhelpen. Hiervoor zullen webapplicaties en andere systemen hun software ook moeten updaten, als zij Log4J gebruiken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...