Promedico partner ‘Diagnose Transformatie’
18 nov, 2016

Ook in de toekomst willen we betaalbaarheid, toegankelijkheid en kwaliteit in de gezondheidszorg kunnen garanderen. De gezondheidszorg moet daarom steeds meer een Persoonlijk, Preventief, Participatief en Predictief karakter krijgen. Promedico wil niet alleen anticiperen op deze transitie. Wij willen de transitie versnellen en daarbij praktische ondersteuning bieden aan zorginstellingen. Samen met drie andere strategische partners maakt Promedico daarom deel uit van ‘Diagnose Transformatie’, het nieuwe Diagnose-programma van BeBright.

Het programma

‘Diagnose Transformatie: Een toolbox voor grensverleggers in de zorg’ is een collaboratief leer- en innovatieprogramma dat ongeveer anderhalf jaar duurt. Het is het vierde programma in de Diagnose-reeks gericht op gezondheid. Het eerste jaar investeren we met name in vergaren van kennis en het bouwen van de netwerken. Dit gaat gepaard met het bouwen van de transformatie toolbox, waarmee de kennis laagdrempelig gedeeld en aangevuld kan worden door iedereen uit het netwerk.

Het programma bestaat uit vier delen: 1) Need for change, 2) Enablers of change, 3) Solutions for change en 4) Healthcare Transformation. In het hele programma staat de toepassing van deze kennis en kunde centraal. Om die reden wordt er gewerkt aan een transformatie toolbox, en zijn met name de sessies, de online discussies, een inspiratiereis en tot slot het (e)-boek relevante interventies.

 

diagnose-transformatie

 

Wij houden u graag op de hoogte over het verloop van het programma. Wilt u meer informatie over het programma? Bezoek dan naar de website of stuur een e-mail naar communicatie@promedico.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...