Promedico verhuist
27 februari 2017

Al ruim dertig jaar ontwikkelt Promedico software voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Sinds een aantal jaar zet Promedico nóg meer in op innovatie om zorgverleners steeds beter (digitaal) met elkaar te kunnen laten samenwerken. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij veel kennis en ervaring in huis gehaald. Al onze fantastische collega’s passen helaas niet meer in ons kantoorpand aan de Van Deventerlaan. In het weekend van 4 en 5 maart verhuizen wij daarom naar een nieuwe locatie. Vanaf maandag 6 maart gaan wij op onderstaand adres voor u aan de slag. Wij verzoeken u vriendelijk uw post voor ons vanaf deze datum naar het nieuwe adres te sturen:

Winthontlaan 6
3526 KV  Utrecht

Ons telefoonnummer, faxnummer en e-mailadressen blijven hetzelfde en kunt u vanaf 6 maart gewoon blijven gebruiken. U vindt deze op onze contactpagina.

Bent u benieuwd naar ons nieuwe pand? U bent natuurlijk altijd welkom voor een kopje koffie.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.