Promedico verhuist
27 feb, 2017

Al ruim dertig jaar ontwikkelt Promedico software voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Sinds een aantal jaar zet Promedico nóg meer in op innovatie om zorgverleners steeds beter (digitaal) met elkaar te kunnen laten samenwerken. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij veel kennis en ervaring in huis gehaald. Al onze fantastische collega’s passen helaas niet meer in ons kantoorpand aan de Van Deventerlaan. In het weekend van 4 en 5 maart verhuizen wij daarom naar een nieuwe locatie. Vanaf maandag 6 maart gaan wij op onderstaand adres voor u aan de slag. Wij verzoeken u vriendelijk uw post voor ons vanaf deze datum naar het nieuwe adres te sturen:

Winthontlaan 6
3526 KV  Utrecht

Ons telefoonnummer, faxnummer en e-mailadressen blijven hetzelfde en kunt u vanaf 6 maart gewoon blijven gebruiken. U vindt deze op onze contactpagina.

Bent u benieuwd naar ons nieuwe pand? U bent natuurlijk altijd welkom voor een kopje koffie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...