Sofa B.V kiest voor Promedico
4 nov, 2021

Sofa verzorgt al bijna 30 jaar een breed pakket aan ondersteunende en ondernemende diensten voor apotheekhoudende huisartsen. Sofa kiest ervoor om alle aangesloten praktijken aan te sluiten op de software van Promedico. De innovatie en vernieuwingskracht van Promedico is de belangrijkste reden om als Sofa voor deze samenwerking te kiezen.

“Promedico biedt veel voordelen voor onze huisartsen, zo kunnen we ze optimaal ondersteunen vanuit de centrale organisatie”, zegt Marc van Loenhout, directeur Sofa B.V.

Promedico staat als leverancier van informatiesystemen voor huisartsen en apothekers voor meer eenvoud en overzicht in de dagelijkse complexiteit. De eenvoud van onze oplossingen helpt de eerstelijnszorg om efficiënter en succesvoller te zijn in hun werk.

‘’We kijken ernaar uit om de leden van de Sofa te voorzien van onze oplossingen en bedanken Sofa voor het vertrouwen in Promedico’’, zegt Gijs van der Wielen, directeur Promedico.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Het Topdesk Selfserviceportaal is vernieuwd!

Het Topdesk Selfserviceportaal is vernieuwd!

Het Selfserviceportaal is er op ingericht dat jij als klant je vragen, wensen of meldingen eenvoudig kunt indienen. Daarnaast kan je via het Selfserviceportaal eenvoudig de contactgegevens van Promedico vinden, om direct de juiste persoon of...