Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorg
9 januari 2018

Nieuwe naam ‘Stichting Automatisering Huisartsen’

Onze organisatie is sterk in beweging, net als de markt waarin we opereren. We ontwikkelen al lang niet meer alleen automatiseringsoplossingen voor huisartsen, maar ook voor andere doelgroepen in de eerstelijnszorg. De Promedico Groep opereert hierbij onder een stichting, deze stichting behartigt de belangen van de zorgverleners in de eerstelijnszorg, en daarmee van de cliënten. In deze stichting zijn afgevaardigden uit alle doelgroepen van de Promedico Groep vertegenwoordigd. Samen richten we ons op productontwikkeling en innovatie in de totale gezondheidszorg met als doel: geïntegreerde zorg. In lijn met dit doel is er een nieuwe stichtingsnaam gekomen, ter vervanging van de naam ‘Stichting Automatisering Huisartsen’. De nieuwe naam is ‘Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorg’.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.