Terugblik op Zorg & ICT 2017
21 mrt, 2017

Vorige week was het weer zo ver en werd in de Jaarbeurs in Utrecht voor de 14e keer de Zorg & ICT vakbeurs gehouden. Met een enorme beursvloer mag Zorg & ICT zich het grootste evenement op het gebied van innovaties in de zorg noemen. Een niet te missen evenement dus, waar Promedico dit jaar bij aanwezig was.

Samen met onze partner Care2U deelden we een stand op de beursvloer waar geïnteresseerde bezoekers drie dagen lang terecht konden met al hun vragen over onze producten: Promedico-ASP, Promedico-VDF, Care2U, Apro en MediSein.

Op onze stand was er onder andere een demo van de HIS’en van Promedico en ketenondersteuningssysteem Care2U te zien. Daarnaast konden bezoekers de app MediSein uitproberen op een iPad. Van het invoeren en registreren van patiëntgegevens en taken in de app, tot het bekijken van de fictieve patiënt’s medicatieoverzicht; de verschillende functies van MediSein zorgde voor enthousiaste bezoekers én trotse medewerkers.

Naast het brengen van een bezoek aan de verschillende stands, konden de bezoekers van Zorg & ICT ook verschillende sessies omtrent apps, privacy en digitale transformatie bijwonen. Met een interessant en afwisselend programma en een breed aanbod aan standhouders was de beurs ook dit jaar weer een groot succes. Bij Promedico kijken we dan ook positief terug op drie mooie dagen. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...