Terugblik op Zorg & ICT 2017
21 maart 2017

Vorige week was het weer zo ver en werd in de Jaarbeurs in Utrecht voor de 14e keer de Zorg & ICT vakbeurs gehouden. Met een enorme beursvloer mag Zorg & ICT zich het grootste evenement op het gebied van innovaties in de zorg noemen. Een niet te missen evenement dus, waar Promedico dit jaar bij aanwezig was.

Samen met onze partner Care2U deelden we een stand op de beursvloer waar geïnteresseerde bezoekers drie dagen lang terecht konden met al hun vragen over onze producten: Promedico-ASP, Promedico-VDF, Care2U, Apro en MediSein.

Op onze stand was er onder andere een demo van de HIS’en van Promedico en ketenondersteuningssysteem Care2U te zien. Daarnaast konden bezoekers de app MediSein uitproberen op een iPad. Van het invoeren en registreren van patiëntgegevens en taken in de app, tot het bekijken van de fictieve patiënt’s medicatieoverzicht; de verschillende functies van MediSein zorgde voor enthousiaste bezoekers én trotse medewerkers.

Naast het brengen van een bezoek aan de verschillende stands, konden de bezoekers van Zorg & ICT ook verschillende sessies omtrent apps, privacy en digitale transformatie bijwonen. Met een interessant en afwisselend programma en een breed aanbod aan standhouders was de beurs ook dit jaar weer een groot succes. Bij Promedico kijken we dan ook positief terug op drie mooie dagen. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

 

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.