Tijdelijke noodvoorziening LSP opt-in blijft actief
8 okt, 2020

Aan het begin van de Corona-crisis is een noodvoorziening van kracht geworden waardoor het tijdelijk mogelijk werd informatie van patiënten die de opt-in voor het Landelijk Schakel Punt (LSP) op ‘onbekend’ hadden staan, toch na mondelinge toestemming via het LSP op te vragen .

In zowel Promedico-ASP als Promedico-VDF is de opt-in van de patiënten met onbekende status, daarvoor tijdelijk aangepast naar ‘OPT-IN=CO2020’.

Tijdelijke maatregel

Het ging om een tijdelijke maatregel met einddatum 1 oktober 2020. Er is nu besloten dat de noodvoorziening actief blijft totdat de Autoriteit Persoonsgegevens hier een besluit over neemt.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Covid-19 module

Covid-19 module

Inmiddels is met update 10.8.1 de Covid-19 module opgeleverd. Zoals in het nieuws te horen en te lezen is, wijzigt de vaccinatiestrategie nog vrijwel dagelijks. Het is daarom niet ondenkbaar dat er in de komende periode nog aanpassingen op de...