Tijdelijke noodvoorziening LSP opt-in blijft actief
8 oktober 2020

Aan het begin van de Corona-crisis is een noodvoorziening van kracht geworden waardoor het tijdelijk mogelijk werd informatie van patiënten die de opt-in voor het Landelijk Schakel Punt (LSP) op ‘onbekend’ hadden staan, toch na mondelinge toestemming via het LSP op te vragen .

In zowel Promedico-ASP als Promedico-VDF is de opt-in van de patiënten met onbekende status, daarvoor tijdelijk aangepast naar ‘OPT-IN=CO2020’.

Tijdelijke maatregel

Het ging om een tijdelijke maatregel met einddatum 1 oktober 2020. Er is nu besloten dat de noodvoorziening actief blijft totdat de Autoriteit Persoonsgegevens hier een besluit over neemt.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.