Uitbreiding directie: Marcel Bos COO Promedico
26 juli 2016

De afgelopen tijd heeft Promedico ICT B.V. een groei doorgemaakt in zowel productaanbod als aantal medewerkers. Naar verwachting zet deze groei zich de komende jaren voort. Daarom is door het bestuur van Stichting Automatisering Huisartsen besloten tot uitbreiding van de directie. Per 18 juli 2016 is Marcel Bos aangesteld als Chief Operating Officer (COO). Samen met Pita van Arkel (CEO) wordt hij verantwoordelijk voor de verdere uitrol van visie en strategie.

Marcel Bos - COO Promedico ICT BV

Voor zijn aanstelling versterkte Marcel Bos Promedico al in een adviserende rol. De keuze voor Bos was mede door zijn technische en bedrijfskundige achtergrond een logische stap voor het steeds groter wordende Promedico. Van Arkel: “Wij zijn blij dat Marcel zijn kennis en ervaring gaat inzetten om samen met mij invulling te geven aan de ambitieuze toekomstplannen van Promedico. We zijn ervan overtuigd dat het bundelen van onze krachten leidt tot de gewenste vernieuwing in de ICT voor de zorg.”

Marcel Bos heeft ruim 30 jaar ervaring in de software-industrie, met een belangrijke focus op zorg. Hij gaf 16 jaar leiding aan de consulting activiteiten van Oracle, zowel als directeur consulting Nederland als in internationaal verband. In die tijd heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwikkelen en op de markt brengen van het zorgverzekeringssysteem Oracle Health Insurance. Hij was recent succesvol bij Edifecs op het gebied van Healthcare Data Interchange in Nederland en in het Midden-Oosten. Marcel Bos blijft naast zijn werk bij Promedico ook actief als management consultant bij Lowdown Consulting B.V.

Bekijk het hele persbericht hier.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.