Uitbreiding directie: Marcel Bos COO Promedico
26 jul, 2016

De afgelopen tijd heeft Promedico ICT B.V. een groei doorgemaakt in zowel productaanbod als aantal medewerkers. Naar verwachting zet deze groei zich de komende jaren voort. Daarom is door het bestuur van Stichting Automatisering Huisartsen besloten tot uitbreiding van de directie. Per 18 juli 2016 is Marcel Bos aangesteld als Chief Operating Officer (COO). Samen met Pita van Arkel (CEO) wordt hij verantwoordelijk voor de verdere uitrol van visie en strategie.

Marcel Bos - COO Promedico ICT BV

Voor zijn aanstelling versterkte Marcel Bos Promedico al in een adviserende rol. De keuze voor Bos was mede door zijn technische en bedrijfskundige achtergrond een logische stap voor het steeds groter wordende Promedico. Van Arkel: “Wij zijn blij dat Marcel zijn kennis en ervaring gaat inzetten om samen met mij invulling te geven aan de ambitieuze toekomstplannen van Promedico. We zijn ervan overtuigd dat het bundelen van onze krachten leidt tot de gewenste vernieuwing in de ICT voor de zorg.”

Marcel Bos heeft ruim 30 jaar ervaring in de software-industrie, met een belangrijke focus op zorg. Hij gaf 16 jaar leiding aan de consulting activiteiten van Oracle, zowel als directeur consulting Nederland als in internationaal verband. In die tijd heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwikkelen en op de markt brengen van het zorgverzekeringssysteem Oracle Health Insurance. Hij was recent succesvol bij Edifecs op het gebied van Healthcare Data Interchange in Nederland en in het Midden-Oosten. Marcel Bos blijft naast zijn werk bij Promedico ook actief als management consultant bij Lowdown Consulting B.V.

Bekijk het hele persbericht hier.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...