Update APRO – Regionieuws
12 oktober 2020

Dat APRO steeds vaker wordt gekozen als innovatief zorginformatiesysteem waarmee je in de apotheek papierloos je werkzaamheden uitvoert, is geen geheim meer. De eenvoud, logica en efficiency die je daarmee behaalt is ondertussen bewezen door de apotheken die de stap al genomen hebben.

Dit zien we ook terug in verschillende regio’s, zo ook in de regio Eindhoven. Ondertussen werkt daar bijna de helft van de apotheken al met APRO of  gaat daar binnenkort mee aan de slag.

Promedico – en in het bijzonder het APRO-team – heet deze apotheken hartelijk welkom. We kijken uit naar een mooie samenwerking!

Wil jij ook meer weten over de mogelijkheden in jouw apotheek? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.