Update APRO – Regionieuws
12 okt, 2020

Dat APRO steeds vaker wordt gekozen als innovatief zorginformatiesysteem waarmee je in de apotheek papierloos je werkzaamheden uitvoert, is geen geheim meer. De eenvoud, logica en efficiency die je daarmee behaalt is ondertussen bewezen door de apotheken die de stap al genomen hebben.

Dit zien we ook terug in verschillende regio’s, zo ook in de regio Eindhoven. Ondertussen werkt daar bijna de helft van de apotheken al met APRO of  gaat daar binnenkort mee aan de slag.

Promedico – en in het bijzonder het APRO-team – heet deze apotheken hartelijk welkom. We kijken uit naar een mooie samenwerking!

Wil jij ook meer weten over de mogelijkheden in jouw apotheek? Neem dan contact met ons op!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...