Uw Zorg online integratie met Mijn GezondheidsPlatform
9 november 2018

Zelfzorgmodules van het Mijn GezondheidsPlatform (MGP) van Promedico zijn nu beschikbaar via de Uw Zorg online app van Pharmeon. Patiënten kunnen eenvoudig thuismetingen doorgeven aan de praktijk en vragenlijsten invoeren voorafgaand aan een consult. Prettig voor de patiënt en het bespaart de praktijk tijd!

Naast deze zelfzorgmodules biedt Uw Zorg online o.a. eConsult, herhaalrecepten en webagenda-functionaliteit direct gekoppeld aan uw HIS.

In verschillende zorggroepen loopt een onderzoek om met deze nieuwe functies ketenzorg-communicatie efficiënter te laten verlopen.

Wilt u aan de slag met MGP en Uw Zorg online? Neem contact op via Promedico of Pharmeon, of bezoek ons op het NHG-congres van 9 november voor een live demo.

Over MGP

MGP is hét online hulpmiddel wat gebruikers helpt om grip te houden op de eigen gezondheid. Bijvoorbeeld door een eigen gezondheidsdossier bij te houden, gebruik te maken van online gezondheidscoaches en betrouwbare medische informatie te raadplegen. Daarnaast kunnen mensen met een chronische aandoening hun meetwaardes via MGP delen met hun behandelaars.

Over Uw Zorg online

Uw Zorg online is hét digitale platform voor veilige en efficiënte communicatie tussen zorggebruiker en zorgverlener. In gebruik bij 700.000 patiënten en 1200 huisartsen, apotheken en diverse regionale samenwerkingsverbanden, als app, praktijkportaal en regio-app. Integratie met diverse eerstelijns- en ketenzorgsystemen voor naadloze verwerking direct in het systeem van de praktijk. Uw Zorg online kwalificeert zich om voor 2020 te voldoen aan de MedMij eisen voor PGO’s en het programma OPEN.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.