Uw Zorg online integratie met Mijn GezondheidsPlatform
9 nov, 2018

Zelfzorgmodules van het Mijn GezondheidsPlatform (MGP) van Promedico zijn nu beschikbaar via de Uw Zorg online app van Pharmeon. Patiënten kunnen eenvoudig thuismetingen doorgeven aan de praktijk en vragenlijsten invoeren voorafgaand aan een consult. Prettig voor de patiënt en het bespaart de praktijk tijd!

Naast deze zelfzorgmodules biedt Uw Zorg online o.a. eConsult, herhaalrecepten en webagenda-functionaliteit direct gekoppeld aan uw HIS.

In verschillende zorggroepen loopt een onderzoek om met deze nieuwe functies ketenzorg-communicatie efficiënter te laten verlopen.

Wilt u aan de slag met MGP en Uw Zorg online? Neem contact op via Promedico of Pharmeon, of bezoek ons op het NHG-congres van 9 november voor een live demo.

Over MGP

MGP is hét online hulpmiddel wat gebruikers helpt om grip te houden op de eigen gezondheid. Bijvoorbeeld door een eigen gezondheidsdossier bij te houden, gebruik te maken van online gezondheidscoaches en betrouwbare medische informatie te raadplegen. Daarnaast kunnen mensen met een chronische aandoening hun meetwaardes via MGP delen met hun behandelaars.

Over Uw Zorg online

Uw Zorg online is hét digitale platform voor veilige en efficiënte communicatie tussen zorggebruiker en zorgverlener. In gebruik bij 700.000 patiënten en 1200 huisartsen, apotheken en diverse regionale samenwerkingsverbanden, als app, praktijkportaal en regio-app. Integratie met diverse eerstelijns- en ketenzorgsystemen voor naadloze verwerking direct in het systeem van de praktijk. Uw Zorg online kwalificeert zich om voor 2020 te voldoen aan de MedMij eisen voor PGO’s en het programma OPEN.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...