De toekomst van VDF
18 jul, 2019

Promedico innoveert vanaf 11 juni 2019 niet alleen met huisartsen en apotheekhoudende huisartsen, maar ook met apothekers. Sofa en Grelief zijn de partijen die zich aansluiten bij het gedachtegoed van Promedico: bijdragen aan de beste zorg voor de patiënt, waarbij investeren in goede ICT belangrijk is. Als ijzersterke combinatie kunnen wij blijven innoveren met én voor zorgverleners. Mede naar aanleiding van deze samenwerking rijst de vraag in het veld: hoe ziet de toekomst eruit voor VDF, het informatiesysteem voor apotheekhoudende huisartsen?

Met de samenwerking met Sofa laat Promedico zien hoe belangrijk zij de apotheekhoudende huisarts als klant vindt. Bijna alle (98%) van de apotheekhoudende huisartsen in Nederland zijn klant bij Promedico en/of lid van Sofa. Dit wil Promedico graag voortzetten. Samen met apotheekhoudende huisartsen kijkt Promedico naar de mogelijkheid om alle apotheekhoudende huisartsen in Nederland uit te rusten met één oplossing voor de apotheek- en huisarts-functie. Zodra helder is hoe de oplossing eruit komt te zien, bepaalt Promedico samen met haar klanten mijlpalen en publiceert ze de te volgen route. Deze route geeft dan ook aan welke zorgontwikkelingen apotheekhoudende huisartsen kunnen blijven volgen met het huidige VDF. Dat zijn in ieder geval alle vereisten ingegeven door wet- en regelgeving.

Promedico blijft dus investeren in de toekomst voor apotheekhoudende huisartsen, zodat zij in staat blijven zorg te verlenen die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...