De toekomst van VDF
18 juli 2019

Promedico innoveert vanaf 11 juni 2019 niet alleen met huisartsen en apotheekhoudende huisartsen, maar ook met apothekers. Sofa en Grelief zijn de partijen die zich aansluiten bij het gedachtegoed van Promedico: bijdragen aan de beste zorg voor de patiënt, waarbij investeren in goede ICT belangrijk is. Als ijzersterke combinatie kunnen wij blijven innoveren met én voor zorgverleners. Mede naar aanleiding van deze samenwerking rijst de vraag in het veld: hoe ziet de toekomst eruit voor VDF, het informatiesysteem voor apotheekhoudende huisartsen?

Met de samenwerking met Sofa laat Promedico zien hoe belangrijk zij de apotheekhoudende huisarts als klant vindt. Bijna alle (98%) van de apotheekhoudende huisartsen in Nederland zijn klant bij Promedico en/of lid van Sofa. Dit wil Promedico graag voortzetten. Samen met apotheekhoudende huisartsen kijkt Promedico naar de mogelijkheid om alle apotheekhoudende huisartsen in Nederland uit te rusten met één oplossing voor de apotheek- en huisarts-functie. Zodra helder is hoe de oplossing eruit komt te zien, bepaalt Promedico samen met haar klanten mijlpalen en publiceert ze de te volgen route. Deze route geeft dan ook aan welke zorgontwikkelingen apotheekhoudende huisartsen kunnen blijven volgen met het huidige VDF. Dat zijn in ieder geval alle vereisten ingegeven door wet- en regelgeving.

Promedico blijft dus investeren in de toekomst voor apotheekhoudende huisartsen, zodat zij in staat blijven zorg te verlenen die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.