Nieuw! Assistentenmodule Promedico-VDF
3 november 2016

Wilt u dat patiënten aan de telefoon of balie snel en zonder onderbreking te woord worden gestaan? Beantwoordt u vragen van collega’s graag efficiënter en wanneer het u uitkomt? Is het niet prettig als de assistent zoveel mogelijk zelfstandig kan afhandelen? De Assistentenmodule van Promedico-VDF maakt dit allemaal mogelijk door het werkproces van de assistent optimaal te ondersteunen.

De belangrijkste Pro’s van de Assistentenmodule

  • Volledige aandacht voor de patiënt
  • Optimaal ondersteund werkproces
  • Alle relevante gegevens voorhanden
  • Grote zelfstandigheid van de assistent
  • Flexibel en geregistreerd overleg
  • Implementatie en training bij u in de praktijk

Een collega over de Assistentenmodule

“Met de assistentenmodule heb je goed overzicht van de patiënt: gegevens als deelcontacten, correspondentie, medicatie, memo’s en afspraken staan overzichtelijk op één scherm. Een ander groot voordeel is, dat je eenvoudig vragen aan de huisarts kan stellen via de overlegfunctie. De arts reageert wanneer het uitkomt. Het antwoord is altijd terug te vinden in het overzicht van de module, maar kan je ook als deelcontact overnemen in het dossier. Erg handig!”

Cilia Buskermolen, apothekersassistent

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw praktijk of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel 030-601 6616 of mail naar offerte@promedico.nl. Wij helpen u graag verder!

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.