Nieuw! Assistentenmodule Promedico-VDF
3 nov, 2016

Wilt u dat patiënten aan de telefoon of balie snel en zonder onderbreking te woord worden gestaan? Beantwoordt u vragen van collega’s graag efficiënter en wanneer het u uitkomt? Is het niet prettig als de assistent zoveel mogelijk zelfstandig kan afhandelen? De Assistentenmodule van Promedico-VDF maakt dit allemaal mogelijk door het werkproces van de assistent optimaal te ondersteunen.

De belangrijkste Pro’s van de Assistentenmodule

  • Volledige aandacht voor de patiënt
  • Optimaal ondersteund werkproces
  • Alle relevante gegevens voorhanden
  • Grote zelfstandigheid van de assistent
  • Flexibel en geregistreerd overleg
  • Implementatie en training bij u in de praktijk

Een collega over de Assistentenmodule

“Met de assistentenmodule heb je goed overzicht van de patiënt: gegevens als deelcontacten, correspondentie, medicatie, memo’s en afspraken staan overzichtelijk op één scherm. Een ander groot voordeel is, dat je eenvoudig vragen aan de huisarts kan stellen via de overlegfunctie. De arts reageert wanneer het uitkomt. Het antwoord is altijd terug te vinden in het overzicht van de module, maar kan je ook als deelcontact overnemen in het dossier. Erg handig!”

Cilia Buskermolen, apothekersassistent

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw praktijk of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel 030-601 6616 of mail naar offerte@promedico.nl. Wij helpen u graag verder!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...