Techni Team verfijnt VAAS-aanbod
26 mei, 2020

Meer keuzemogelijkheden in contract en lokale ICT-dienstverlening

Techni Team heeft haar ICT-dienstverlening aan apotheekhoudende huisartsen uitgebreid met meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit. VAAS2020 biedt Promedico-VDF als dienst (VDF As A Service) aan vanaf centrale servers in beveiligde datacenters in Nederland. Voor de toegang tot de servers wordt gebruikgemaakt van een beveiligde dataverbinding.

Voor het verzorgen van de lokale ICT, inclusief de kantoorautomatisering, kan de klant met VAAS2020 kiezen voor Techni Team of een van de gecertificeerde VAAS-partners. Lucas IT en FuTec Systems BV hebben zich hier al voor aangemeld. De centrale hosting blijft in handen van Techni Team.

Het volledige bericht kunt u hier nalezen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique van der Fluit (mvdfluit@promedico.nl of  06 10 03 17 67)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...