Techni Team verfijnt VAAS-aanbod
26 mei 2020

Meer keuzemogelijkheden in contract en lokale ICT-dienstverlening

Techni Team heeft haar ICT-dienstverlening aan apotheekhoudende huisartsen uitgebreid met meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit. VAAS2020 biedt Promedico-VDF als dienst (VDF As A Service) aan vanaf centrale servers in beveiligde datacenters in Nederland. Voor de toegang tot de servers wordt gebruikgemaakt van een beveiligde dataverbinding.

Voor het verzorgen van de lokale ICT, inclusief de kantoorautomatisering, kan de klant met VAAS2020 kiezen voor Techni Team of een van de gecertificeerde VAAS-partners. Lucas IT en FuTec Systems BV hebben zich hier al voor aangemeld. De centrale hosting blijft in handen van Techni Team.

Het volledige bericht kunt u hier nalezen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique van der Fluit (mvdfluit@promedico.nl of  06 10 03 17 67)

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.