We onthullen de ‘Consult-to-go app’, een patiëntdossierinzage op je smartphone!
28 november 2022

Dossiers printen wordt verleden tijd. Voortgebouwd op het gloednieuwe Sanday-platform, ontwikkelen we nu een consult-to-go-app. Door nieuwe, slimme technologie kan je straks optimaal al je patiëntdossiers inzien. En dat allemaal in je zak op je smartphone: ideaal voor een patiëntbezoek dus.  

De consult-to-go-app klinkt de Scipiogebruikers natuurlijk niet onbekend in de oren. Omnihis kondigde eerder namelijk de ‘Visiteapp’ aan. Dit was een app die patiëntgegevens synchroniseerde met Scipio, zodat je deze tijdens je visiterit kon inzien. In het achterhoofd van Omnihis was de visiteapp al een beginstap naar een volledig nieuw platform. De app zou namelijk verder ontwikkeld worden tot een volledig nieuwe SaaS-technologie.

Een nieuw platform, én een nieuwe app

Nu Omnihis en Promedico samen verdergaan, worden de toekomstplannen van de visiteapp verwezenlijkt en zelfs overtroffen. We ontwikkelden namelijk éérst een volledig nieuw zorginformatie platform, waarna de app volgde. In plaats van enkel één smartphone-applicatie, bieden we je straks een volledig nieuw open platform met een consult-to-go-app. Hierdoor profiteer je optimaal van een SaaS-platform, mét een inzagemogelijkheid van dossiers op je tablet of smartphone. Zo blijkt maar weer: samen innoveren we sneller.  

Hoe nu verder? 

We zijn de app nu volop aan het ontwikkelen, zodat het begin volgend jaar getest kan worden. De uitslagen van die testen zullen ons zeggen wanneer we de app beschikbaar kunnen stellen. Je hoort de datum dus nog van ons! Op het moment dat de app verkrijgbaar is, kunnen gebruikers van het nieuwe Sanday-platform de app downloaden in de App Store of de Play Store.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.