Welk type apotheek maakt het eenvoudigst de overstap naar APRO?
8 dec, 2020

Het APRO team krijgt geregeld vragen over welk type apotheken het eenvoudigst de overstap naar APRO maken. Dit vraagt om een antwoord!

Op de eerste plaats is APRO een farmaceutisch zorgsysteem, ontwikkeld voor de openbare, zelfstandige apotheker die meer eenvoud, logica en efficiency in zijn/haar apotheek wil. APRO is vanuit de basis opgebouwd om papierloos te werken in de apotheek, waarmee je veel voordelen kunt behalen. Voel je je aangesproken bij deze omschrijving, dan is APRO zéker interessant voor je!

Op de tweede plaats krijgen we steeds vaker vragen over APRO vanuit grotere apotheekomgevingen. Doordat APRO een volledig webbased applicatie is, brengt dit – in combinatie met het papierloze werken – oneindig veel voordelen met zich mee. Je kunt werkelijk altijd en overal werken, vanuit je apotheek, vanaf je tablet of laptop. In de trein, thuis of tijdens visite bij een patiënt. Daarnaast kun je je medewerkers eenvoudig inzetten in een andere vestiging, zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn. Ze loggen in bij de gewenste apotheek en gaan aan de slag. Je hoeft er niet voor in de auto of op de fiets te stappen. Zo simpel is het!

Als derde punt benoemen we graag het implementatietraject. Een overstap naar een nieuw apotheeksysteem is een grote stap en vergt een hoop van je team. Naast de opleiding, ondersteuning en acties die bij een implementatie komen kijken waar ons implementatieteam je zoveel als mogelijk in ontlast, vindt er natuurlijk ook een conversie plaats van je huidige gegevens naar APRO. Met onze soepel lopende conversies, inclusief alle patiëntprofielen, hebben we ondertussen al een bulk aan ervaring opgedaan met CGM en Pharmacom. Naast conversies starten er overigens ook geregeld nieuwe apotheken met APRO.

Wanneer maak jij de stap? Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie over APRO en wat dit voor jouw apotheek kan betekenen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...