Voor wie

Apotheekhoudende huisarts

Voor u geslecteerd:

Promedico-VDF (HIS)

Onze uitbreidingsmodules:

Assistentenmodule
Baxteren
Central filling
Patiëntportaal
Proactief herhalen

Download hier onze brochure als PDF.

U en uw praktijk nóg beter laten werken. Nog meer gefocust op de beste resultaten en de
beste dienstverlening voor uw patiënten. Dat is waarvoor wij alles in het werk stellen. De grote Pro van Promedico. Met als belangrijkste uitgangspunt: het is beter voor iedereen. Voor u, uw naaste collega’s, uw patiënten, de maatschappij. Vanuit die gedachte presenteren we u graag ons huisartsinformatiesysteem Promedico-VDF, speciaal voor de apotheekhoudende huisarts.

Ontdek de kwaliteits- en efficiencyslag van Promedico-VDF

Gaat er bij u in de praktijk ook veel tijd verloren door dubbele handelingen en dubbele invoer van uw huisarts- en apotheekgegevens? Kost het u en uw patiënt onnodig veel tijd omdat gegevens niet altijd op elkaar aansluiten? Vraagt u zich wel eens af of dit niet makkelijker kan? Dat kan het zeker!
Promedico-VDF is het enige huisartsinformatiesysteem (HIS) met een volledig geïntegreerd apotheekgedeelte. Hiermee maakt u als apotheekhoudende huisarts echt een kwaliteits- en efficiencyslag.

Aandacht voor de werkprocessen

Promedico-VDF is speciaal ontwikkeld voor de apotheekhoudende huisarts. Er is geen dubbele invoer nodig en u hoeft geen dubbele handelingen uit te voeren om zowel bij uw huisarts- als apotheekgegevens te komen. Ideaal.
Promedico-VDF richt zich op de workfl ow van zowel de huisarts, de praktijkondersteuner als de assistent.

U bent verantwoordelijk voor de automatiseringsvraagstukken bij uw praktijk (met apotheek) en op zoek naar een nieuw huisartsinformatiesysteem? Bent u benieuwd naar wat Promedico daarin zou kunnen betekenen?

Promedico-VDF is het enige huisartsinformatiesysteem met een volledig geïntegreerd apotheekgedeelte. Dit betekent voor elke apotheekhoudende huisarts een kwaliteits- en efficiencyslag.

Lees hier alles over Promedico-VDF.