Masterclass APRO Insights.

Succesvol ondernemen als Apotheker.

Als apotheker ben je naast zorgverlener ook ondernemer. Daarom is een goede bedrijfsvoering net zo belangrijk. APRO Insights is dé management tool voor jouw apotheek. Verzamel data en stuur bij waar nodig. Haal nu het maximale uit APRO Insights.

Dat de apotheker, naast zorgverlener, ook ondernemer is, staat als een paal boven water. Als ondernemer is een goede bedrijfsvoering erg belangrijk, dus ook in de apotheek. Met APRO Insights heb jij dé managementinformatietool voor de apotheek in huis.

APRO Insights verzamelt automatisch data voor jou uit je apotheek en creëert hier een overzicht van. Met de masterclass APRO Insights leer jij deze data interpreteren. Zo kan jij je processen gericht aanpassen, waar nodig. Je krijgt handvatten om jezelf én je apotheek verder te ontwikkelen en kan deze kennis direct toepassen in de dagelijkse praktijk. De masterclass wordt gehouden op 2 februari, deelname is kosteloos!

Inhoud van de cursus

Tijdens de masterclass APRO Insights leer jij werken met de krachtigste management tool voor de apotheek. Je leert werken met de verschillende dashboards, het interpreteren van data en gericht bij te sturen op basis van deze data. Zo kan jij de processen optimaliseren in jouw apotheek.

Met APRO Insights krijg jij inzicht in:

  • De patiëntpopulatie
  • De medewerkershandelingen
  • De handverkoop
  • De contra-indicaties en overgevoeligheden

Schrijf je hier in voor de masterclass

We hebben een beperkte ruimte beschikbaar en zullen daarom een loting houden als we meer inschrijvingen krijgen dan plaatsen. Bij voldoende inschrijvingen zullen we zo snel mogelijk een nieuwe datum plannen.

Schrijf je hier in voor de Masterclass APRO Insights.

Praktische informatie

Datum: 2 februari 2023

Tijd: 15:00 – 17:00 uur, met aansluitend een hapje en een drankje.

Locatie: Kantoor Promedico

Spreker: Jan Drenth

 

 

 

Routebeschrijving

Vind hieronder de routebeschrijving en parkeerinstructies om ons hoofdkantoor te bereiken.


Hoofdkantoor

Winthontlaan 6
3526 KV  Utrecht
030 601 66 20

info@promedico.nl

Routebeschrijving en parkeerinstructies