Apro HELPT

het eerste farmaceutisch zorgsysteem

Nooit meer zoeken naar een recept!

Werk nu écht digitaal met Apro
Overzichtelijk werken in de apotheek: geen bakjes op allerlei plekken, niet meer zoeken naar dat ene receptje.
Farmaceutisch zorgsysteem Apro gaat veel verder dan papierloos werken en is de oplossing voor uw apotheek.

Lees hieronder alles over de voordelen, of klik op een van de diverse functionaliteiten die uw werk een stuk prettiger en eenvoudiger maken.

Apro zien?

Laat uw gegevens achter dan nemen wij vrijblijvend contact met u op

Klik hier

Ga direct naar de Apro nieuwspagina

Klik hier

Neem vrijblijvend contact op!

Henk Visser, accountmanager Apro Noord-Nederland.
Neem contact met hem op via 06-23012923
of stuur een mail naar hvisser@promedico.nl

Slimmer en sneller proces van aanschrijven, uitvullen en controleren

“In Apro kan onze assistente nu al 180 receptregels in 1 uur aanschrijven!”
Een van de assistentes die met Apro werkt, onderschrijft dat de verwerking in Apro veel sneller kan dan in andere systemen. Maar liefst 3 keer sneller hebben wij uitgerekend. Hierdoor bespaart u 500 uur werk met Apro. Wat gaat u met die tijd doen?

Hoe u die tijdswinst realiseert? U kunt bijvoorbeeld gelijktijdig controleren en uitvullen – inclusief substitutie naar een ander label. Controle en autorisatie doet u natuurlijk digitaal met Apro, mét slimme alerts die u attenderen op dat wat belangrijk is. Denk daarnaast ook aan intelligente artikelselectie die automatisch zorgt voor het best passende artikel, ook voor uw pro-actieve herhaalservice. Of, het veilig kunnen mailen van voorlichtingsfolders naar uw patiënten; het zijn een paar van de slimme verbeteringen die ervoor zorgen dat u efficiënter kunt aanschrijven, controleren en uitvullen. Lees hier meer over efficiënt aanschrijven, controleren en uitvullen met Apro.

Apro maakt tijd- en plaatsonafhankelijk werken mogelijk

 • Web-based, u kunt altijd en overal veilig inloggen via 2-factorauthenticatie
 • Ook tijdens een lokale storing blijft Apro gewoon beschikbaar via 3 of 4G internet
 • Beschikbaar op elk device
 • Werken vanaf een andere locatie is ook mogelijk: het dashboard geeft inzicht in de workload. Zo vangt u pieken, zelfs op afstand, perfect op!

Kostenbesparing met Apro

U krijgt niet alleen meer overzicht, rust en flexibiliteit. U gaat ook aan diverse kanten besparen:

 • U bespaart 500 uur per jaar dankzij Apro’s slimme functionaliteiten.
 • Apro is helemaal nieuw en modern gebouwd en is daardoor perfect ingericht op compleet digitaal werken. U kunt het bedrag voor een digitale schil om uw huidige systeem in uw zak houden.
 • Uw scanmodule is overbodig
 • Uw printkosten nemen substantieel af: u bespaart alleen al 200.000 velletjes papier!

Continue ontwikkeling

 • Apro is nieuw, open en flexibel gebouwd; gericht op snelle innovatie.
 • Bedacht, gebouwd, getest en verbeterd samen met uw collega-apothekers en assistentes.
 • Dynamisch door ontwikkelen op basis van klantvraag

Iris Köhlen van Cleef, accountmanager Apro Zuid-Nederland.
Neem contact met haar op via 06-13608653
of stuur een mail naar ikohlen@promedico.nl

Samen op weg naar een papierloze apotheek

Wilt u meer weten over de flexibiliteit en snelheid van Apro? Wij komen graag bij u langs voor een demo.
Besluit u om met Apro te gaan werken? Een speciaal team van Promedico begeleidt u bij de overstap zodat u en uw team zorgeloos kunnen overstappen en perfect aan de slag kunt met Apro.

Apro bij apotheek vanNoord

Bij apotheek vanNoord in Venlo wordt farmaceutisch zorgsysteem Apro gebruikt. In het onderstaande filmpje vertellen eigenaar Arjen Ypma en een van de apotheekassistentes over de keuze voor Apro en de positieve ervaringen met het efficiënte systeem. Onder andere het papierloos werken en de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen tussen logistieke processen en zorgverleningstaken sluiten namelijk perfect aan op de wensen van de grote apotheek.

Exclusieve samenwerking met Zorg-IT Met automatiseringspartner Zorg-IT is door Promedico getekend voor een exclusieve samenwerking voor het zorgsysteem. De samenwerking met Zorg-IT heeft betrekking op alle implementaties van Apro in het noordoosten van Nederland. Wanneer Promedico in deze regio Apro implementeert, verzorgt Zorg-IT de technische implementatie en ondersteuning en het onderhoud van hard- en software bij de apotheek. Ook andersom is het partnership exclusief: bij iedere nieuwe apotheek die gebruik maakt van de diensten van Zorg-IT wordt alleen Apro als zorgsysteem geïmplementeerd. Deze exclusiviteit met Zorg-IT geldt overigens alleen in de noordoostelijke regio en voor nieuwe implementaties. Apotheken uit andere regio’s kunnen uiteraard voor Apro kiezen in combinatie met een andere automatiseringspartner. In deze brochure van Zorg-IT leest u meer over de nieuwe manier van werken met Apro én Zorg-IT.