Apro

het eerste farmaceutisch zorgsysteem

Het eerste farmaceutisch zorgsysteem
Vergrijzing, meer chronische aandoeningen, complexe zorgvragen en stijgende zorgkosten: het zijn ontwikkelingen waar u als zorgverlener mee te maken heeft. Tegelijkertijd wilt u de kwaliteit van de zorg garanderen en persoonlijke zorg blijven bieden aan uw patiënten. Dit vraagt om actuele en volledige medische gegevens, de mogelijkheid om samen te werken met andere zorgverleners en een efficiënte ondersteuning van de processen in uw apotheek.

Promedico heeft in augustus 2017 het eerste farmaceutisch zorginformatiesysteem op de markt gebracht. Een systeem voor de apotheek dat inspeelt op de toekomst van de farmaceutische zorg. Een grote wens in de apotheek is om de distributie en zorginhoudelijke taken te scheiden in het systeem, maar die wel met elkaar te kunnen laten ‘praten’. Deze wens gaat met Apro in vervulling. Het systeem ondersteunt namelijk zowel de logistieke processen als zorginhoudelijke taken en maakt het mogelijk om snel tussen beide te schakelen. Het volledig papierloze systeem zorgt hiermee voor efficiëntie en biedt adequate ondersteuning voor de verschillende werkzaamheden binnen de apotheek. Het nieuwe farmaceutisch zorgsysteem draait zowel als onderdeel van een apotheekketen als in de vorm van een systeem voor de zelfstandige apotheek. Omdat het kan samenwerken met systemen van andere zorgaanbieders bestaat de mogelijkheid voor het hebben van multidisciplinair overleg.

De belangrijkste Pro’s van Apro:

  • Uw patiënt centraal
  • Ondersteuning in farmaceutische zorg
  • Samenwerking met andere zorgverleners
  • Modern en toekomstbestendig
  • Goed beveiligd volgens wet- en regelgeving
  • Intuïtief in gebruik en productiviteitsverhogend
  • Altijd en overal beschikbaar

Bij apotheek vanNoord in Venlo wordt farmaceutisch zorgsysteem Apro gebruikt. In het onderstaande filmpje vertellen eigenaar Arjen Ypma en een van de apotheekassistentes over de keuze voor Apro en de positieve ervaringen met het efficiënte systeem. Onder andere het papierloos werken en de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen tussen logistieke processen en zorgverleningstaken sluiten namelijk perfect aan op de wensen van de grote apotheek.

Exclusieve samenwerking met Zorg-IT Met automatiseringspartner Zorg-IT is door Promedico getekend voor een exclusieve samenwerking voor het zorgsysteem. De samenwerking met Zorg-IT heeft betrekking op alle implementaties van Apro in het noordoosten van Nederland. Wanneer Promedico in deze regio Apro implementeert, verzorgt Zorg-IT de technische implementatie en ondersteuning en het onderhoud van hard- en software bij de apotheek. Ook andersom is het partnership exclusief: bij iedere nieuwe apotheek die gebruik maakt van de diensten van Zorg-IT wordt alleen Apro als zorgsysteem geïmplementeerd. Deze exclusiviteit met Zorg-IT geldt overigens alleen in de noordoostelijke regio en voor nieuwe implementaties. Apotheken uit andere regio’s kunnen uiteraard voor Apro kiezen in combinatie met een andere automatiseringspartner. In deze brochure van Zorg-IT leest u meer over de nieuwe manier van werken met Apro én Zorg-IT.

Meer informatie Benieuwd naar wat Apro voor uw apotheek kan betekenen? Neem contact op met de afdeling verkoop via (030) 601 66 16 of mail naar verkoop@promedico.nl. Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie.