Promedico-VDF

Modules

Voor u geslecteerd:

Promedico-VDF (HIS)

Onze uitbreidingsmodules:

Proactief herhalen
Central Filling
Baxteren
Patiëntportaal

Download hier onze brochure als PDF.

Wilt u dat patiënten aan de telefoon of balie snel en zonder onderbreking te woord worden gestaan? Beantwoordt u vragen van collega’s graag efficiënter en wanneer het u uitkomt? Is het niet prettig als de assistent zoveel mogelijk zelfstandig kan afhandelen? De Assistentenmodule van Promedico-VDF maakt dit allemaal mogelijk door het werkproces van de assistent optimaal te ondersteunen.

Goed startpunt

De ondersteuning van de module start waar het gesprek aan de telefoon of balie ook begint: bij de hulpvraag. De assistent opent een intake zodra de patiënt begint te spreken en noteert direct het verzoek. Op een geschikt moment tijdens het gesprek koppelt de assistent de intake aan het juiste patiëntdossier.

Patiënt eerst

De Assistentenmodule helpt u patiënten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wanneer een intake nog niet is afgehandeld, gaat de assistent gewoon verder met de volgende patiënt. De openstaande intake wordt geparkeerd en een nieuwe wordt geopend. Op ieder gewenst moment handelt de assistent de geparkeerde intakes af. De patiënt komt eerst en kan rekenen op een adequate afhandeling.

 Zelfstandige afhandeling

Met behulp van de informatie uit het patiëntdossier maakt de assistent een eerste beoordeling en bepaalt de vervolgstap. Afhankelijk van de hulpvraag en de autorisatie handelt de assistent één of meerdere taken zelf af. Een afspraak maken, een deelcontact aanmaken, onverwerkte correspondentie afhandelen, medicatie herhalen; het kan allemaal direct vanuit de intake. Zo helpt de assistent de patiënt snel en zelfstandig verder. Alle episodes, actuele medicatie, correspondentie en afspraken zijn inzichtelijk. Niets staat prettig contact tijdens de intake in de weg en de assistent beschikt over alle relevante gegevens.

Eenvoudig overleg

Wil de assistent eerst met een collega overleggen? Via de overlegmodule stelt de assistent gemakkelijk vragen. Deze komen in de werklijst terecht van de betreffende medewerker(s). De werklijst kan gefilterd worden op type vraag of collega. Iedereen beantwoordt de vragen wanneer het hún uitkomt. Alle reacties verschijnen automatisch in de Assistentenmodule en de assistent zet de vervolgacties uit. Erg handig: bij urgente vragen verschijnt een pop-up. Bovendien is elk digitaal overleg terug te vinden.

Prettig op weg geholpen

Omdat de Assistentenmodule een andere manier van werken vraagt, trainen wij uw team op afstand. Zo leert iedereen in de vertrouwde werkomgeving optimaal met de Assistentenmodule werken.

De belangrijkste Pro’s van de Assistentenmodule

  • Volledige aandacht voor de patiënt
  • Optimaal ondersteund werkproces
  • Alle relevante gegevens voorhanden
  • Grote zelfstandigheid van de assistent
  • Flexibel en geregistreerd overleg
  • Implementatie en training bij u in de praktijk

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw praktijk? Bel 030-601 6616 of mail naar verkoop@promedico.nl. Wij helpen u graag verder! Wil u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.