Aanbod

Promedico-VDF Modules

Voor u geselecteerd:

Promedico-VDF (HIS)

Onze uitbreidingsmodules:

Bekijk ook onze aanvullende modules:

Proactief herhalen
Central filling
Baxteren
Patiëntportaal

Download hier onze brochure als PDF.

Is de werkdruk in uw apotheek hoog, te hoog wellicht, als het gaat om het bereiden en afleveren van medicatie? Overweegt u iemand extra aan te nemen maar twijfelt u over de kosten daarvoor? Dan is Central Filling (of een van de varianten) wat voor u. Central Filling neemt u namelijk veel werk uit handen. Het kan allemaal in combinatie met Promedico-VDF.

Efficiencyslag in de apotheek

Central Filling biedt u de mogelijkheid om kosten te besparen en de druk op uw apotheekmedewerkers te verminderen. Daarnaast geeft het u de kans om in uw apotheek de focus te verschuiven van logistiek naar meer zorggericht. U maakt een efficiencyslag doordat u taken uitbesteedt aan uw groothandel. Het gaat dan om het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de medicatiebereiding voor uw patiënten.

Bundeling per patiënt

Central Filling zorgt ervoor dat de groothandel u medicatie levert met de patiëntetiketten er al opgeplakt. De medicatie is daarbij al per patiënt gebundeld, uiteraard volledig conform de apotheeknorm. Central Filling is met name geschikt voor herhaalmedicatie. Voor de eerste uitgifte wordt veelal direct uit voorraad aan de patiënt geleverd, maar ook deze verstrekking kan via Central Filling.

Local Filling of Smart Filling

Behalve van het complete pakket Central Filling, kunt u ook gebruikmaken van deelvarianten Local Filling of Smart Filling. Hierbij worden de artikelen in een aparte zending geleverd. U verzorgt dan zelf de etikettering met behulp van apparatuur die u van de groothandel ontvangt. Omdat het
printen en controleren van de etiketten één handeling is, verloopt dit veel sneller dan met de barcodescan die u nu gebruikt.

Belangrijkste pro’s

  • Verlegt uw focus van logistiek naar zorggericht
  • Geeft u meer tijd voor uw patiënt
  • Vermindert werkdruk in de apotheek
  • Sluit perfect aan op Proactief Herhalen en Baxtermodule

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Central Filling voor uw praktijk of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel (030) 601 66 16 of mail naar verkoop@promedico.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen.