Compleet papierloos werken

Compleet papierloos werken

Apro ondersteunt een volledig digitale flow in de apotheek. Verwerkt u een recept, dan wordt iedere stap in het proces digitaal ondersteund, tot aan de uitgifte aan de patiënt toe. En, doordat bij iedere stap de status van het recept automatisch wordt aangepast in het systeem hoeft u nooit meer te zoeken naar een recept. Alle informatie die u nodig heeft voor een patiënt is namelijk zichtbaar in één scherm. Apro registreert digitaal, waardoor alle informatie over een recept eenvoudig inzichtelijk is, van waar in het proces het recept zich bevindt, tot de status van een bestelling, aanvullende patiëntinformatie en de track & trace locatie van een recept: het staat allemaal in Apro.

Digitale controle en autorisatie
Apro helpt u volledig digitaal door de controle op de werkvloer en de autorisatie op het einde van de dag. Verschillen tussen het verstrekkingsverzoek en de verstrekking ziet u duidelijk gehighlight op uw scherm. Zo kunt u deze stappen sneller en efficiënter uitvoeren. Bij de autorisatie ziet u ook eventuele receptaantekeningen en kunt u taken uitzetten of signalen onderdrukken voor de volgende keer.

Een ander voordeel van een volledig digitaal proces is dat de juiste voorlichtingsfolders automatisch en veilig naar een patiënt gemaild kunnen worden. Niet meer (overbodig) printen op een druk moment en geen verouderde folders in uw bakjes.