Implementatie service

Om het maximale uit onze softwareoplossingen te halen, is het van belang deze vanaf het begin goed in te richten en te leren gebruiken. Onze consultants van training & advies helpen daar bij.

Inschrijven masterclass

Met de masterclass van Promedico wordt jouw kennis op peil gehouden van onze oplossingen. Onze specialisten helpen jou graag om een stap verder te komen, waardoor je nog prettiger en eenvoudiger kan werken. Meld je nu aan voor de masterclass: Promedico-VDF.

covid-19 vaccinatie

Kennis is er om te delen

We hebben veel kennis en ervaring van de markt en kennen onze informatiesystemen natuurlijk als geen ander. Dit delen we graag met onze klanten. Daar starten me al mee zodra je hebt gekozen voor één van de oplossingen van Promedico.

Tijdens het implementatietraject krijgen de gebruikers op locatie of online instructies. We organiseren ook regelmatig sessies waarin we onze tips & tricks met gebruikers delen.

Training

Opleiding is noodzakelijk om te profiteren van de functionaliteiten van onze zorginformatiesystemen. Dit doen we met instructies op locatie of online en trainingen bij ons op kantoor. We organiseren ook regelmatig ‘master classes‘ waarin we een stapje verder gaan gericht op nog efficiënter (samen)werken en optimaal benutten van alle mogelijkheden.

Advies

Om het maximale uit onze software te halen, is het van belang deze vanaf het begin goed in te richten. Dit doen we samen met jullie. Of je een nieuwe praktijk begint of van informatiesysteem wilt wisselen, onze consultants van training & advies begeleiden je bij de overstap naar Promedico. Ze verzorgen daarbij niet alleen de implementatie van het nieuwe huisartsinformatiesysteem (HIS) of farmaceutisch zorgsysteem (FZS), ze geven ook advies waar dat nodig is.