Jouw post onze zorg

Laat je mailingen verzorgen door Promedico

Voor de gemiddelde huisartsenpraktijk loopt het aantal patiënten al snel in de duizenden. Dit betekent dat er een hoop organisatorisch werk bij komt kijken wanneer er naar al deze patiënten of een (groot) deel hiervan post dient te worden verstuurd. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een praktijkovername, een adreswijziging, het met pensioen gaan van een huisarts of de jaarlijkse griepmailing. In al deze situaties ligt het aantal te versturen brieven hoog en dit kost uw praktijk onnodig veel tijd en werk. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen, of u nu gebruik maakt van een HIS van Promedico of een ander HIS gebruikt. U selecteert de juiste gegevens eenvoudig binnen uw eigen HIS en levert ons deze informatie aan en wij verzorgen de rest.

Uiteraard gaan wij nauwkeurig om met vertrouwelijke patiëntgegevens wanneer u uw mailing bij ons uitbesteedt. Daarnaast hebben wij ruimschoots ervaring met het verzorgen van zorgpost voor praktijken. Zo verzorgen wij jaarlijks voor ruim 500 praktijken de griepmailing. Daarnaast verzorgen wij ook een breed scala aan andere mailingen zoals medische oproepen, nieuwsbrieven, informatie over praktijkovernames, adreswijzigingen en pensioneringen. Tegen een voordelig tarief bent u er bij ons van verzekerd dat uw praktijk veel tijd en werk bespaart en uw patiënten tijdig uw mailing ontvangen: “Uw post is onze zorg”.

Wat doen wij voor je?

Mailingen verzorgd door Promedico bevatten de onderstaande onderdelen.

  • Integreren van naam- en adresgegevens van de patiënten
  • Eventueel integreren van onderzoeks- of vaccinatiedatum, -tijdstip en -locatie wanneer het een uitnodiging betreft
  • Drukken van de mailing in standaard sjabloon of eigen ontwerp
  • Vouwen van de brieven en verpakken in vensterenveloppen
  • Verzenden via PostNL of verzenden van de verpakte uitnodigingen naar uw praktijk, zodat u de verspreiding  zelf kunt verzorgen

Contact en tarieven

Wilt u ook uw mailing uitbesteden, of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via verkoop@promedico.nl of 030 – 601 66 16.