Jouw post onze zorg

Laat je mailingen verzorgen door Promedico

Griepmailing

Promedico verzorgt al jaren voor veel huisartspraktijken de jaarlijkse griepmailing. Of praktijken met een HIS van Promedico werken, of een ander HIS gebruiken; wij helpen graag. De huisartspraktijk selecteert de patiënten die een griepprik moeten ontvangen en wij zorgen ervoor dat zij daarvoor een schriftelijke uitnodiging ontvangen.

Omdat Promedico ieder jaar voor ruim 600 praktijken de griepmailing verzorgt, kunnen wij deze voor een zeer voordelig tarief aanbieden. Met de service van Promedico bespaar je dus een hoop tijd en geld, én kun je erop vertrouwen dat patiënten tijdig worden geïnformeerd over de griepprik.

Batch 1: Aanmelden t/m 19 augustus. Brief bij patiënt 18 september.
Batch 2: Aanmelden t/m 26 augustus. Brief bij patiënt 25 september.
Batch 3: Aanmelden t/m 02 september. Brief bij patiënt 02 oktober.
Batch 4: Aanmelden t/m 09 september. Brief bij patiënt 09 oktober.
Batch 5: Aanmelden t/m 16 september. Brief bij patiënt 16 oktober.
Batch 6: Aanmelden t/m 23 september. Brief bij patiënt 23 oktober.

Inschrijvingen zijn gesloten

Pneumokokkenmailing

Sinds 2020 verzorgen wij ook de mailing voor de Pneumokokkenvaccinatie. Dit doen we op dezelfde manier als de griepmailing. Ook hiervoor geldt dat het voor ons niet uitmaakt of met een HIS van Promedico werkt, of een ander HIS gebruikt. Je selecteert binnen de eigen HIS de patiënten die een Pneumokokkenvaccinatie moeten krijgen. Wij zorgen ervoor dat zij daarvoor een een schriftelijke uitnodiging ontvangen.

Je kunt erop vertrouwen dat de patiënten tijdig worden geïnformeerd over de Pneumokokkenvaccinatie.

Batch 1: Aanmelden t/m 19 augustus. Brief bij patiënt 18 september.
Batch 2: Aanmelden t/m 26 augustus. Brief bij patiënt 25 september.
Batch 3: Aanmelden t/m 02 september. Brief bij patiënt 02 oktober.
Batch 4: Aanmelden t/m 09 september. Brief bij patiënt 09 oktober.
Batch 5: Aanmelden t/m 16 september. Brief bij patiënt 16 oktober.
Batch 6: Aanmelden t/m 23 september. Brief bij patiënt 23 oktober.

Inschrijvingen zijn gesloten

Voor de gemiddelde huisartsenpraktijk loopt het aantal patiënten al snel in de duizenden. Het kost de praktijk onnodig veel tijd en werk wanneer er naar al deze patiënten, of een (groot) deel hiervan, post moet worden verstuurd. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een praktijkovername, een adreswijziging, het met pensioen gaan van een huisarts of de jaarlijkse griepmailing. Wij nemen dit werk graag uit handen, of er nu gebruik wordt gemaakt van een HIS van Promedico of een ander HIS wordt gebruikt. Je selecteert de juiste gegevens eenvoudig binnen je eigen HIS en levert ons deze informatie aan. Wij verzorgen de rest.
Uiteraard gaan wij nauwkeurig om met vertrouwelijke patiëntgegevens wanneer je de mailing aan ons uitbesteedt. Daarnaast hebben wij ruimschoots ervaring met het verzorgen van zorgpost voor praktijken. Zo verzorgen wij jaarlijks voor ruim 600 praktijken de griepmailing. Daarnaast verzorgen wij ook een breed scala aan andere mailingen zoals nieuwsbrieven, informatie over praktijkovernames, adreswijzigingen en pensioneringen. Tegen een voordelig tarief bespaar je de praktijk veel tijd en werk en ontvangen de patiënten tijdig de mailing: “Jouw post is onze zorg”.

Wat doen wij voor je?

Binnen je eigen HIS, selecteer je de patiënten die in aanmerking komen voor de griepprik of pneumokokkenvaccinatie. Wij zorgen er vervolgens voor dat zij tijdig een schriftelijke uitnodiging ontvangen. De brief wordt zo opgesteld dat voor je patiënten duidelijk is dat deze van jouw praktijk afkomstig is. Tijdens het hele proces houden wij je op de hoogte van de voortgang, zodat je er gerust op kunt zijn dat de mailing volgens planning verloopt. De mailing van Promedico bevat de onderstaande onderdelen.

  • Integreren van naam- en adresgegevens van de patiënten
  • Integreren van vaccinatiedatum, -tijdstip en -locatie in de uitnodiging
  • Drukken van de uitnodigingen in standaard sjabloon dat is opgesteld door SNPG in overleg met het RIVM
  • Vouwen van de uitnodigingen en verpakken in vensterenveloppen
  • Verzenden via PostNL of verzenden van de verpakte uitnodigingen naar de praktijk, zodat je de verspreiding zelf kunt verzorgen

Vaccinaties en infographic

De griep- of pneumokokkenvaccinaties moeten besteld worden bij de SNPG via www.snpg.nl. Indien gewenst, bestel je hier ook briefpapier met op de achterkant een infographic. Wij printen daarna de persoonlijke uitnodiging op de voorkant. Samen met de uitnodiging geeft deze schematische uitleg-illustratie alle relevante informatie aan de geïndiceerde patiënt. Briefpapier kun je zelf bestellen via de webapplicatie van de SNPG. Geef daar ook aan dat het papier bezorgd moet worden bij onze drukker in Woerden: Promedico p/a Edisonweg 10 3442 AC Woerden.