Opleidingen

Is er een nieuwe medewerker in dienst, dan kan deze persoon gratis meedoen aan de reeds geplande opleidingen van Promedico! Schrijf je nieuwe (of bestaande) collega’s in zodat zij snel aan de slag kunnen gaan met APRO. Deze opleidingen zijn ook zeer geschikt als je net begonnen bent met APRO. Inschrijven kan via APROhelpt, kies voor het onderdeel Opleidingen.

Voorbereiden op Basis 1:

Voordat je start met de opleiding Basis 1 vragen we om je vast voor te bereiden. Hiervoor zijn documenten beschikbaar: Intro-in-APRO en Training-Invoeren-patient.

Basis 1: processen

  • Aanschrijven
  • Uitvullen
  • Controleren

Basis 2: modules

  • Bezorgmodule
  • ProActief herhalen
  • GDS

apro scherm

Kennis is er om te delen

We hebben veel kennis en ervaring van de markt en kennen onze informatiesystemen natuurlijk als geen ander. Dit delen we graag met onze klanten. Daar starten me al mee zodra je hebt gekozen voor één van de oplossingen van Promedico.

Tijdens het implementatietraject krijgen de gebruikers op locatie of online instructies. We organiseren ook regelmatig sessies waarin we onze tips & tricks met gebruikers delen.

Training

Opleiding is noodzakelijk om te profiteren van de functionaliteiten van onze zorginformatiesystemen. Dit doen we met instructies op locatie of online en trainingen bij ons op kantoor. We organiseren ook regelmatig ‘master classes‘ waarin we een stapje verder gaan gericht op nog efficiënter (samen)werken en optimaal benutten van alle mogelijkheden.

Advies

Om het maximale uit onze software te halen, is het van belang deze vanaf het begin goed in te richten. Dit doen we samen met jullie. Of je een nieuwe praktijk begint of van informatiesysteem wilt wisselen, onze consultants van training & advies begeleiden je bij de overstap naar Promedico. Ze verzorgen daarbij niet alleen de implementatie van het nieuwe huisartsinformatiesysteem (HIS) of farmaceutisch zorgsysteem (FZS), ze geven ook advies waar dat nodig is.